• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sac boyayacagim. Burdan beni takip edebilirsiniz. (Resimli) :-)

TorneRose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
160
1
0
- Yurtdışı
Merhaba kizlar. Yeni geldim eve, hemen yazayim size dedim. :-)

Resim ekliyorum, 10 dakka önce cektim, simdiki saclarimin hali. Koyu kahverengi. Bide aldigim boyalarin resmini ekliyorum, fikirlerinizi bekliyorum, hangi renk olacak merak ediyoruuuuuuuum :5:
$IMG_6212.jpg
Saclarim uzun oldugu icin iki paket aldim.. Biraz pahaliydi ama neyse, insAllah güzel olur :-) Sizce nasil olur sacimin rengi? Ya bu aksam boyayacagim, ya da yarin aksam. Sonraki halinin resminide yüklerim hemen :1:

$hey.jpg $hey2.jpg $hey3.jpg $hey4.jpg $hey5.jpg

kutudaki rengi elde edemeyeceği bir gerçek ama hiç değişiklik olup olmayacağını bilemiyorum.biraz kırılır herhalde tonu.tabii kendi doğal saçıysa,boya yoksa.

yok yok pek farketmıyo akadasımın sac rengınde senın sac rengın oda hıc boyamamıstı aha aynı renkten aldı hııııccc farkt etmedı yanı

merhaba. benim doğal rengim de senin saç rengine çok benziyordu. ben 8 tonlarında bir boya kullanarak (palette deluxe 8.65 kahve köpüğü) saçımın rengini bayağı bir açmıştım. ama tabi ki kutudakinden 1-2 ton daha koyu oluyor. yalnız bakırlık olmuştu saçımda. muhtemelen senin saçında da biraz bakırlık olacaktır. bir de tabi ki kutudakinden koyu çıkacaktır. ama ben boya 7 numara da olsa saçının en az 1-2 ton açılacağını düşünüyorum :10:

merhaba. benim doğal rengim de senin saç rengine çok benziyordu. ben 8 tonlarında bir boya kullanarak (palette deluxe 8.65 kahve köpüğü) saçımın rengini bayağı bir açmıştım. ama tabi ki kutudakinden 1-2 ton daha koyu oluyor. yalnız bakırlık olmuştu saçımda. muhtemelen senin saçında da biraz bakırlık olacaktır. bir de tabi ki kutudakinden koyu çıkacaktır. ama ben boya 7 numara da olsa saçının en az 1-2 ton açılacağını düşünüyorum :10:

Hmm. Bakalim. Insallah acilir rengi ya :(

bu boyayı kullanmadım ama saçların koyu kestane ise bu renkle biraz kumrala dönük parlaklık olacağını sanıyorum...doğal saçınsa

değilse pek birşey değişmez bence

saçların çok güzelmiiiş :) boya da tam istediğim renk işallah tutar güzel bi renk olur merakla beklıyorum boyadan sonraki halini :97:

bence de tutmaz canım ,,ne kadar boyasız da olsa sacın 1 2 ton daha acıgıyla boyasan o renk anca tutar . yanı resımdekı renge aldanma derım eger boyarsan tahmınımce o rengın 2 ton koyusu belkı tutar .

Back