Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyatma ve gebelik

Annelik_heyecani

Merakli bir anne adayi
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
1.419
884
Kizlar 13 haftalik hamileyim. Saclaeimdaki beyazlari gormek beni mutsuz ediyor oncesinde de surekli boyuyordum zaten. Gebelikte organik sac boyasi kullanan varsa tavsiyelerini ve yorumlarini alabilir miyim?

Hamileyken 3 yada 4. aydan sonra dr onayıyla saçınızı boyatmanızı öneririm.
Bazı yerlerde malesef Her ne kadar doğal boyada denilse içinde mutlaka birazda olsa kimyasal olanları vardır o konudada emin olmadığınız yerlerde boyatmamanızı öneririm bir kuaför olarak.

Kizlar 13 haftalik hamileyim. Saclaeimdaki beyazlari gormek beni mutsuz ediyor oncesinde de surekli boyuyordum zaten. Gebelikte organik boyasi kullanan varsa tavsiyelerini ve yorumlarini alabilir miyim?
bugün bende sordum doktoruma 16. haftadan sonra bitkisel boya kullanılabilir dedi. benimde saçlarım 4 cm siyah oldu gerisi sarı . haliyle itici bir görüntü oluyor .yolu yarıladım dayanabilirsem boyamayacağım.

Problem su ki bitkisel boyalar ne kadar bitkisel
aynen düşündüğün gibi bitkisel boyalar bitkisel değildir aslında :) kutuya girmiş işlenmiş yada uzun süre saklanan herşey kimyasal içeriklidir. saçlarınız koyu renk ise kına kullanılabilir beyazları bir süre kapatabilir. açık renk saçlara sahip olmak için papatya suyu önerilir ama benim saçıma bir faydası olmadı aylarca uğraşıp ton açılmam olmamıştı. 5 aydır bekliyorum boyamıyorum. olmadı kestiririm diyorum bakalım ne gösterecek ilerleyen zaman.

sac boyasini solumamak sartiyla izin veriyolar diye biliyorum kuaforunuze naziniz geciyosa disarda boyasa olur bence. gorumcrmin esi kuafor o karisinin iki hamileliginde de siyah sacini platin sarisina boyadi cok sukur bisey olmadi. bende hamile kalmadan once saclatimi kendi rengime yakin bi renge boyattim suan diplerim geldi ama oyle fakedilmiyo bile

X