• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyasıyla kol kıllarını boyamak

[QUOTE=ilkyaz;9688043]tüy sarartıcı kulanmayın arkadaslar tüyleri besliyo sora acayip uzuyo kıllar ben yaptım uzadı sakın kullanmayın besliyo kıları[/QUOTE]

yha ben yeni kullanmaya başladım tüy sarartıcı kremi bu 2 ay oldu ve 2.kullanımım herhangi bi yan etkisini görmedim.duyduğum kadarıyla tüyler zaten hep uzarmış ve ucu dökülürmüş yani yine dipten tüy uzarmış.kullanan arkadaşlarda abartı bi şekilde tüy uzaması veya çoğalması var mı???

ben boyadım ama tutmadı hatta uçtu boya ...

bugünlerde aynı şeyi düşünüyorum başlık süper olmuş ama bişi sorcam mesela boya şakaklara enseye fln bulasınca sıyah oluyo kolumda oyle olucak kolay cıkarmı onlar?

kıl sarartıcı asla kullanmayın benim kol kıllarım sarıydı ama yinede gözüme batıodu sarartıcı kullandım kaç yıl daha belli olmasın die aman Allahım hepsini siyahlaştırdı şimdi almak zorunda kalıorum gerçekten aşırı beslio o kadar pişmanım ki işte son pişmanlık bişi farketmio yani:çok üzgünüm:

kıl sarartıcı asla kullanmayın benim kol kıllarım sarıydı ama yinede gözüme batıodu sarartıcı kullandım kaç yıl daha belli olmasın die aman Allahım hepsini siyahlaştırdı şimdi almak zorunda kalıorum gerçekten aşırı beslio o kadar pişmanım ki işte son pişmanlık bişi farketmio yani:çok üzgünüm:

çoğalttı mı yoksa uzattı mı?? ben önümüzdeki kış lazere başlamayı düşünüyorum kışa kadar kullansam ayda bi kez yapsam bişey olur mu??

çoğalttı mı yoksa uzattı mı?? ben önümüzdeki kış lazere başlamayı düşünüyorum kışa kadar kullansam ayda bi kez yapsam bişey olur mu??

hem kısalardı uzattı hemde sarıydı hepsi koyulaştılar şimdi koyu kahve renkteler yani aman sakın diyim benden uyarı yani

kullanma canım bak sonra bana dua ediceksin ciddiyim ya ben uğraşıorum bari sen uğraşma sonra almak zorunda kalıosun sürekli ha dersen ki ben razıyım sürekli kendimi yolmaya o zaman tamam:jeyyar:

bencede canım gürlestırmıyor ama uzatıyor tabi bi kaç kereden cok bişey olmaz

saolun ama ben tüyleri aldırmak istemiyorum ve kahverengi görüncede sinir oluyorum peridrol kullansam bişey olur mu??

Back