- Konu Sahibi EsmerBelaG
kızlr saç boyasıyla kaş boyayan var mı ? nsıl boyanmlı nasıl yapıyorsunuz resim eklermisiniz öncesi sonrası diye ? özellikle khve tonları ? karamel fln
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben kuaförde yapmıştım öyle bişeyi kız saçımı boyadıktan sonra kaşımada sürdü çikolata kahveydi rengimde valla ben beğendim çok fazla bekletmedi ama 15 dakıka falan yalnız 1 ay sonra falan boya gitmiş kaş rengim eskiye dönmüştü deneyebilirsin yani zaten kaşın uzar alırsın kesersin 1 ay ancak dayanır
bende boyuyorum.kaş renginin koyuluğuna göre bekleme süresini artırırsın benim 5 dk da rengi açılmış oluyor.boya kaşında beklerken biraz yanma hissedebilirsin ama korkulacak birşey değil.kaş tekrar koyulaşana kadar 1 ay falan geçiyor eğer elinde aynı renk saç boyası bulunmazsa kuaförde kaş boyalarıyla boyuyolar.
normalde benim kaşlarım siyah ama ben her zaman tüy sarartıcıyla açarım arkadaşların dediği gibi 1 ayda eski haline geri dönüyor saçlarım koyu olsa bile yinede ifadeyi yumuşatıyor kuaförde 1 kere açtırmıştım açıcı sürmüştü kaşıma güzel olmuştu ama güneşte biraz kötü duruyo
bu açılmış hali:
Eki Görüntüle 249207
bu da normal halihatta burda dikkatli bakarsan sarılıklar var bunun 1 ton koyusunu düşün tam siyah kaşlıyım)
Eki Görüntüle 249208