• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ boyasıyla KAŞ boyayanlar var mı ??

EsmerBelaG

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
122
0
296
32
Çanakkale
kızlr saç boyasıyla kaş boyayan var mı ? nsıl boyanmlı nasıl yapıyorsunuz resim eklermisiniz öncesi sonrası diye ? özellikle khve tonları ? karamel fln

canım ben kuaförde yapmıştım öyle bişeyi kız saçımı boyadıktan sonra kaşımada sürdü çikolata kahveydi rengimde valla ben beğendim çok fazla bekletmedi ama 15 dakıka falan yalnız 1 ay sonra falan boya gitmiş kaş rengim eskiye dönmüştü deneyebilirsin yani zaten kaşın uzar alırsın kesersin 1 ay ancak dayanır:1:

canım ben kuaförde yapmıştım öyle bişeyi kız saçımı boyadıktan sonra kaşımada sürdü çikolata kahveydi rengimde valla ben beğendim çok fazla bekletmedi ama 15 dakıka falan yalnız 1 ay sonra falan boya gitmiş kaş rengim eskiye dönmüştü deneyebilirsin yani zaten kaşın uzar alırsın kesersin 1 ay ancak dayanır:1:

cnm resmin var mı acaba ? saç renginide koyablrmısın :21:

bende boyuyorum.kaş renginin koyuluğuna göre bekleme süresini artırırsın benim 5 dk da rengi açılmış oluyor.boya kaşında beklerken biraz yanma hissedebilirsin ama korkulacak birşey değil.kaş tekrar koyulaşana kadar 1 ay falan geçiyor eğer elinde aynı renk saç boyası bulunmazsa kuaförde kaş boyalarıyla boyuyolar.

bende boyuyorum.kaş renginin koyuluğuna göre bekleme süresini artırırsın benim 5 dk da rengi açılmış oluyor.boya kaşında beklerken biraz yanma hissedebilirsin ama korkulacak birşey değil.kaş tekrar koyulaşana kadar 1 ay falan geçiyor eğer elinde aynı renk saç boyası bulunmazsa kuaförde kaş boyalarıyla boyuyolar.

tşk ederim cnm kaşı ne kadara boyuyolar peki ?

cnm fiyatını bilmiyorum ama ben saçımı boyattığımda kuaförün elinde kaş boyası kalmamıştı saç boyasıyla boyadı ama fazla birşey tutmaz yani 7-8 tl yi geçeceğini sanmıyorum daha az bile olabilir

normalde benim kaşlarım siyah ama ben her zaman tüy sarartıcıyla açarım arkadaşların dediği gibi 1 ayda eski haline geri dönüyor saçlarım koyu olsa bile yinede ifadeyi yumuşatıyor kuaförde 1 kere açtırmıştım açıcı sürmüştü kaşıma güzel olmuştu ama güneşte biraz kötü duruyo :D

bu açılmış hali:
$aa.png

bu da normal hali:(hatta burda dikkatli bakarsan sarılıklar var bunun 1 ton koyusunu düşün tam siyah kaşlıyım)

$aaaaaaaa.png

Son düzenleme:

saç boyasıyla boyamak zararlı. kuaförlerde çok ucuza yapıyorlar yani bazıları en azından ben 3 liraya sarı yaptırıyordum.

Son düzenleme:
normalde benim kaşlarım siyah ama ben her zaman tüy sarartıcıyla açarım arkadaşların dediği gibi 1 ayda eski haline geri dönüyor saçlarım koyu olsa bile yinede ifadeyi yumuşatıyor kuaförde 1 kere açtırmıştım açıcı sürmüştü kaşıma güzel olmuştu ama güneşte biraz kötü duruyo :D

bu açılmış hali:
Eki Görüntüle 249207

bu da normal hali:(hatta burda dikkatli bakarsan sarılıklar var bunun 1 ton koyusunu düşün tam siyah kaşlıyım)

Eki Görüntüle 249208

tşk ederim cnm :21: tüy sarartıcıyı bende denedim ama açmadı bnmkini çünkü bnm kaşım sennkindende koyu yani kömür gibi :1: bidaha mı denesem ne. brz uzun tutarım. kalın oldugu için açılmadı bence. kolumdaki tüyleri hemen açıyoda kaşımın kılıda baya kalın hani :1: boya zararlı diyosun cnm ama kuaförler neyle boyuyoki o da zararlı dgl mi

biraz uzun tutarsan istediğin rengi elde edebilirsin heralde canım saç boyasıyla boyamak daha zararlı evet arkadaşın dediği gibi ama kuaförlerin çoğuda kaş boyası diyerek saç boyasıyla boyuyorlar internette araştır istersen kaş boyaları bulunuyor ya da kaliteli kuaföre gideceksin iyice araştıracaksın..

Back