• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyasıyla kaş boyanabilir mi ?

dadlummm

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
825
2
316
Ankara
arkadaşlar sorum gayet açık saç boyasıyla kaş boyanabilir mi?
benim kaşlarım aşırı seyrek yok gibi bişey..badem yağı,sarmısak yağı,sarmısak denemediğim şey kalmadı..3-4 kerede jiletle tamamen kazıdım çoğalır diye ama olmadı :1no2:
kaşlarım seyrek ve rengi hiç yok..az da olsa kahverengiye boyasam biraz daha iyi olur..zaten dışarıya çıkarken hep boyuyorum kahve rengi göz kalemiyle..işin kötüsü 2-3 ay sonra düğünüm var ve beni nişanlım öyle görmedi hep boyadığım içinn senağlama

işin kısası saç boyasıyla boyanırmı..boyanırsa nasıl boyanır ?

arkadaşlar sorum gayet açık saç boyasıyla kaş boyanabilir mi?
benim kaşlarım aşırı seyrek yok gibi bişey..badem yağı,sarmısak yağı,sarmısak denemediğim şey kalmadı..3-4 kerede jiletle tamamen kazıdım çoğalır diye ama olmadı :1no2:
kaşlarım seyrek ve rengi hiç yok..az da olsa kahverengiye boyasam biraz daha iyi olur..zaten dışarıya çıkarken hep boyuyorum kahve rengi göz kalemiyle..işin kötüsü 2-3 ay sonra düğünüm var ve beni nişanlım öyle görmedi hep boyadığım içinn senağlama

işin kısası saç boyasıyla boyanırmı..boyanırsa nasıl boyanır ?

kaşlarına kulak pamugu yardımıyla sürersin beklersin olur bence neden olmasın ki ama bu yanma olayı var eger kökten yanarsa sonra bide iyice kaşsız kalma dikkat et ona göre canım..:kahve:

benim kaşlarda ayni seninki gibi ben koyu kahveye boyuyorum saç boyasıyla çok güzel oluyo
ama 10 dk falan bekletiyorum ben ,yinede tutuyo

saç boyasıyla boyamanın döktüğünü duydum..peki arkadaşlar kaş boyaları varmış 1 ay kalıcıymış hiç yapan var mı? yada bilen

evett canım ben bılıyorum, gecen gun kuaforume danıstım benım kaslarım sıyah ve actırmak ıstedıgımı soyledım,oda kas rengını kırdırırız dedı:) 1 ay gıdıyomus ve boya gıbı zararlı degılmıs,hem okadar basıtkı 3 yada 5 dk halledılıyomus:)) benceee sızde bı kuafore danısın oyle boyayın kaslarınızı;)

loreal amonyaksız boyasının koyu kahverengisini al. iinde amonyak olmadıgı için yanma rıskıde olmaz kaşının. kaşının cevresine vazelin sür. sonrada kaşına kulak cubuguyla sur bunu. etrafına vazelin surmezsen kaçırdıgın zaman kaşlarının etrafıda booyanır. 2 3 gun gezersin oyle kalın kaşlarla.

benim kaşlarımda gayet gür ve koyu renk.bende boyatıyorum ama ben saçımın rengine uysun diye boyatıyorum..ewet kuaförde 5 dk da boyuyorlar ama onların boyadığı kaş boyasımı saç boyasımı hiç bir fikrim yok..en son gittiğimde sen benim kaşlarımı saç boyasıyla boyuyorsun değilmi dedim güldü...:kızgın:ablam saçlarını kendi boyuyor o boyaylada kaşını boyuyor valla benimkinden daha güzel olduğu kesin..eğer benimki kaş boyasıysa kalıcılık yönünden saç boyasından hiç bir farkı yok herikiside aynı....:kahve:

benim kaşlarımda gayet gür ve koyu renk.bende boyatıyorum ama ben saçımın rengine uysun diye boyatıyorum..ewet kuaförde 5 dk da boyuyorlar ama onların boyadığı kaş boyasımı saç boyasımı hiç bir fikrim yok..en son gittiğimde sen benim kaşlarımı saç boyasıyla boyuyorsun değilmi dedim güldü...:kızgın:ablam saçlarını kendi boyuyor o boyaylada kaşını boyuyor valla benimkinden daha güzel olduğu kesin..eğer benimki kaş boyasıysa kalıcılık yönünden saç boyasından hiç bir farkı yok herikiside aynı....:kahve:

canım bende saçlarımı küllü açık kumral yaptım fakat kaşlarım çok koyu kaçtı saç boyamla kaş rengi mi açabilirmiyim ? sende sorun olmadı dimi ilk kez deneyeceğim :(

ben senelerdir boyayla açıyorm zaten başka turlu açılıomu :d hiç denk gelmemiştim boyayla açılır tabi başka neyle açılıcak kaş sende sür gitsn bişey olmuo turunculuk istemiosan küllü açık bi renge misal 9.1 10.1 gibi küllü istemiorsanda 9 ve 10 gibi

canım bende saçlarımı küllü açık kumral yaptım fakat kaşlarım çok koyu kaçtı saç boyamla kaş rengi mi açabilirmiyim ? sende sorun olmadı dimi ilk kez deneyeceğim :(

Benim şuan saçlarım sarı olduğu için 9.0 içine çok az 8.0 karıştırıyorum fena olmuyor ama saçtaki gibi boyayı fazla bekletmiceksin biraz kırılsın yeter yoksa kızıl oluyor.

ben senelerdir boyayla açıyorm zaten başka turlu açılıomu :d hiç denk gelmemiştim boyayla açılır tabi başka neyle açılıcak kaş sende sür gitsn bişey olmuo turunculuk istemiosan küllü açık bi renge misal 9.1 10.1 gibi küllü istemiorsanda 9 ve 10 gibi

Yorumlarda kaş boyası falan yazmışlar benımde aklım karıstı :D çok tesekkür ederim

canım denedin mi nası oldu memnunmusun

çok oldu denedim ben yazmayı unutmuşummm :) 5 dakika bekletim pamukla boyayı sildim sonrada yıkadım yüzümü saçlarım bakır olduğu için kaşlarda bakırımsı oldu kahverenginin parlak tonu gibi yanı bi kaç dakika daha bekletsem sarı olurdu sanırsam :) sonuç olarak tuttu yani :)

çok oldu denedim ben yazmayı unutmuşummm :) 5 dakika bekletim pamukla boyayı sildim sonrada yıkadım yüzümü saçlarım bakır olduğu için kaşlarda bakırımsı oldu kahverenginin parlak tonu gibi yanı bi kaç dakika daha bekletsem sarı olurdu sanırsam :) sonuç olarak tuttu yani :)

benim saçlarım platin röfle.. kuaför saç boyasıyla boyuyo die boyatmadım bu sefer.. ama kaşlar siyah olunca tuhaf oldu biraz.. dökülme falan olur mu die korkuyorum

benim saçlarım platin röfle.. kuaför saç boyasıyla boyuyo die boyatmadım bu sefer.. ama kaşlar siyah olunca tuhaf oldu biraz.. dökülme falan olur mu die korkuyorum

bende dökülme olmadı tek sorun dip boyasının geldiği nasıl belli oluyorsa kaşlarda da hafiften belirginlik oluyor boya beni diyor resmen :) düzenli olarak boyamak lazım sadece sanırsam

Back
X