Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyasının içine oryal konursa...

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
34
arkadaslar dün kuaföre gitttim b bayanla konuşurken kulak misafiri oldum her sac boyamın içine azıcık fındık kadar oryal koyuyorum .boyayla sacı acmış oluyorum dedi.bu ne kdar dogrudur deneyen bilen varmı acaba merak ettim

saçım açık renkken bende yapıyodum her boyamada canım,açıyo saçi

canım yapma sakın. benim eski dolandırıcı kuaförüm, mahvetti benim saçımı. kahve tonlarındaydı saçım, açık kumral istedim hatta bire bir rengi gösterdim. neyse, kahveyi mecbur açıcıyla açacam dedi, kabul ettim. sonrasında 4 defa dip boyaya gittim. ancak banyodan sonra kremlenmiş, ıslak haldeki saçlarımı tararken, dipler civarı bile zor açılıyordu, anlayamadım sebebini. hani uçlara doğru olur sonuçta işlem yapıldı diye düşünüyordum. bu arada kendi saç rengim koyu değil, kumral ve açık kumral karışımı bir saçım var, kendi rengime dönmek istemiştim ben. sonrasında şüphelendim en son gittiğimde boya hazırlanırken içeri girdim 1 tutam boya koymuş geri kalanı oryal üstelik vitrinde loreal markasını gösteriyor marka olarak, ama içeride bambaşka dandik bir marka karıştırıyordu. kısaca yapma derim sana, her ay her ay yazık saçlarına.

canım inanırmısın artık kuaföre gitmekten nefret ediyorum bıktım.saçımı açtırıcam korkuyorum adam gibi biyer bulamadımacarfım uclardan 5 cm keseriz diyor zaten zor uzuyor saclarım.alıyorlar ucuz oryali kaliteli markaların kutularınıda vitrine koyuyorlar naptıkları belli degil.lorael matrix die bsiişey varmış acaba siyah sacta etkili oluyormu.kuaför s,iyahı oryalden baskası acmaz boya siliciler sadece kahve ve kumrallarda calışıyor diyor ne kadar dogrudur biliormusun.

aynen öyle canım, çoğu sahtekar kuaförlerin maalesef, açar mı siyahı bilmiyorum inan ama forumda bu siliciyle ilgili konu var, bir arat istersen bulursun muhakkak, orada elbet siyah saçta kullananların yorumu vardır.

ben bu konularda kuaförere hiç güvenmiyorum kızlar oyüzden açmak istersem kendim yapıyorum bişey olursa kendim yapmış oluyorum başkasının elinde yanıcağına benim elimde yansın

ben bu konularda kuaförere hiç güvenmiyorum kızlar oyüzden açmak istersem kendim yapıyorum bişey olursa kendim yapmış oluyorum başkasının elinde yanıcağına benim elimde yansın

ayy ne güzel demişsin ya..hiç diilse parasını verip üstüne rezil olmayız dimiibende boyumun ölçüsünü aldım saçım rezil olsada kuaföre gitmem,daha beter yapıcak çünkü

nası bi kuaför o yaa,açık kumrala çevirmek için bütün saça oryal sürülürmü..allahtanki kopmamış arkadaşım,ben boya yaparken içine biraz açılsın diye koyuyodum onunda fazla bi zararı olmuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…