• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç boyasını beğenmeyen kadın, kuaförün camını kırdı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
ADANA’da boyattırdığı saçlarını beğenmeyen 34 yaşındaki E.C. baskın yaptığı kuaför dükkanını dağıttı, kaldırım taşı atarak camları kırdı. Kırılan camın parçası bacağına isabet eden işyeri sahibi yaralandı.
Sitene Ekle
sac-boyasini-begenmeyen-kadin-kuaforun-camini-kirdi-6815326.Jpeg

Fatih KARAÇALI / ADANA, (DHA) -

Merkez Seyhan İlçesi’nin Reşatbey Mahallesi’nde Volkan Durmaz’ın sahibi olduğu kadın kuaförüne gelen E.C., saçlarını boyatmak istediğini söyledi. Volkan Durmaz da genç kadının istediği rengi hazırlayıp, saçlarını boyadı. E.C., saç renginin beklediğinden daha koyu olduğunu söylemesi üzerine Durmaz, bir kaç yıkama sonrası açılacağını anlattı.

İddiaya göre dün Sabah kuaföre gelen genç kadın, müşterilerin gözleri önünde Volkan Durmaz’a "Sen bu işi bilmiyorsun, saçlarımı mahvettin" diye bağırıp masalardaki malzemelere vurarak yere döktü. Güçlükle dışarı çıkartılan genç kadın bu kez, kaldırımdan aldığı taşları işyerinin camlarına attı. Kırılan cam parçaları Volkan Durmaz’ın bacağına saplandı. Yaralanan kuaför Durmaz, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi edildi.

Durmaz’ın şikayeti üzerine kadın müşterinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

http://www.milliyet.com.tr/sac-boyasini-begenmeyen-kadin--gundem-2219516/

Abla depresyonu ağır geçiriyormuş saç kırpıp boyamak işe yaramamış hıncını kuaförden çıkarmış :KK70:

Su yikadikca acilir yalanini soyledigi icin haketmis. Bir daha kimseye soyleyemez.

Valla ne yalan söyleyeyim ellerine sağlık diyorum. Benim saçlarımın içine ayrı ayrı etti kendini kuaför zanneden zatlar. Gerçi suç onlarda mı yoksa meslek lisesi bitiren herkese kuaför salonu açma izni veren meslek liselerinde mi bilmiyorum. Çırak kavramı kalmadı herkes usta maşallah.

Baştan sağma saç boyayan, kaş bıyık alan kuaförler okumalı bunu. Onlarında başına gelebilir.:KK48:

Bu kadının yaptığını tasvip etmiyorum ama şu da bir gerçek ki bu mesleği hakkıyla yapan çok az kişi var.Şu yaşıma geldim daha kuaförden mutlu ayrıldığımı bilmem.Sarı istesen turuncu yaparlar,siyah istesen morcivert çıkarırlar:KK34:

Bende ne yaptım;saçımı artık kendim boyuyorum,ağdamı da kendim yapıyorum, zaten seyrekler,2 haftada bir kaş için gidiyordum,şimdi ona da el attım kendim düzeltiyorum,manikür pedikürüm zaten yok:KK76:

Nasıl soğumuşsam artık:KK48:

Elinde o boya kalmıştır onu boyamıştır kadın sinirli olmakta haklı birdaha gitmeseymiş şimdi birde mahkemeyle uğraşacak ,
çoğu esnaf zaten sahtekar hangisi dürüst çalışıyor ki , vergiler ağır
birde her köşebaşında bir kuaför
lokantacı malzemeden çalar, terziye fermuaru yaptırmaya götürürsün adam lacivert yerine siyah takar kim dürüst?çiftçiden aldığın yumurtanın sarısı sönük çıkar tavukları iyi beslememiştir ,kim dürüst ? Dürüst kalmış mı? Nerde?marketten aldığın kaşar peynir daha kesmeden dağılır , tadıda iğrenç !

Bu kadının yaptığını tasvip etmiyorum ama şu da bir gerçek ki bu mesleği hakkıyla yapan çok az kişi var.Şu yaşıma geldim daha kuaförden mutlu ayrıldığımı bilmem.Sarı istesen turuncu yaparlar,siyah istesen morcivert çıkarırlar:KK34:

Bende ne yaptım;saçımı artık kendim boyuyorum,ağdamı da kendim yapıyorum, zaten seyrekler,2 haftada bir kaş için gidiyordum,şimdi ona da el attım kendim düzeltiyorum,manikür pedikürüm zaten yok:KK76:

Nasıl soğumuşsam artık:KK48:
Ya bizim kuaför abla yaklaşık 20 yıldır bizimle, gittiğim zaman abla şu renk olsun böyle keselim diyorum yok brn sana daha güzelini yapıcam şimdi diye bambaşka bi kafayla yolluyor beni sürekli. Annem, yengem, kardeşim tüm aileme aynı işi yapıyor hatun :KK70: Ama beğenmediğimiz de olmuyor hiç garip bi yeteneği var. Işın kötüsü elemanlarını da aynı yetiştirmiş, yengem orada çalışıyordu evlenmeden önce şimdi ona da bişey yaptırmak istesem yok yok söyle yapalım diyor hepsi değişik :KK53:

Back