Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyasından kurtulma:(

ilni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
12
0
36
Hatay
kızlar ben ekim ayında röfle yaptırdım baya güzel olmustu...Sonra bi kaç arkadsımın seni sarı yaşlı gösteriyor demesine içerledim 1 ay önce saçlarımı koleston kışkırtıcı kahveye boyadımm saçlarım siyah oldu. sarı süper duruyormus onu anlamıs oldum bundan sonra yeminliyim röflenin dısında saçıma başka işlem yaptırmam. beyaz sabunla yıkayarak açtım rengini sarılar görünmeye başladı ama kuaförüm zarar görür saçların dio tekrar sarı olamıyorum yakınlarımın düğünü var ve ben böyle gitmek istemiyorum acaba oksidan krem kullansam biraz daha açabilirmiyim sizce saçımı...offf

Son düzenleme:
oksidan da aynı şekilde yıpratır saçını ve istediğin şekilde açılmaz.evde kendin açıcıyla açsan eski röfleli halini elde edemezsin muhtemelen en iyisi yine kendi kuaförüne yaptır

kuaförüm yapacam dese yaptıracam ama cesaret edemiyor uzun saçlarım birşey olur die korkuomuş en iisi başka kuaförlerle görüşüp ne yapılabilir die bilgi almam lazım

senin durumun için en iyisi kuaför olur bence cnm.çünkü evde kendin açsan turuncumsu sarı olacak tekrar boyaman gerekicek istediğin renk için falan çok uğraştırıcak seni hem düğün de varmış açıcam edicem diye uğraşırken daha beter bi saçla gitme yani

bende aynı hatayı yaptım herkesi dinledim kışkırtıcı boyadım sonra pişman oldum gittim kuaför bile açamadı saçlarım yandı ve koptu sakın evde deneme hatta mümkünse biraz bekle bişey yaptırma derim.

kım bu saç rengı yakışmadı derse ama siz yakıştırıyorsanız inanmayın bende gaza gelir boyardım sonra pişman olurdum.

ben oksidanla denedim malesef açmıyor zararda vermedi yani gözle gördüğüm bir zarar yoktu ama açanlarıo bende okudum nasıl olduysa artık
sonra saçımı önce zeytinyağlı doğal köy sabunuyla yıkayıp boyayı akıttım gerçekten beyaz sabun kadar kurutmuyor ama nette biryerde okudum uzman önermiş herhangi bir kepek şampuanıyla saçlarınızı yıkayın diyor boya pigmentlerini saçtan uzaklaştırma özelliği varmış sonrada saçlarınıza sürdüğünüz saç bakım kremlerinizle saçınızı kıremleyin yarım saat krem saçınızda dursun sonra durulayın denedim gerçekten süper boya aktı hem saçlar yıpranmıyor hemde güzel bir bakım oluyor umarım sizdede işe yarar açıcılar gibi kimyasal da değil daha güvenli ama boyayı akıtıcam diyede lütfen saçlarınnızı çok sık yıkamayın ne kullanırsanız kullanın sık yıkamakta saçın doğal dengesini bozuyor ve mümkün olduğu kadar ılık suyla yıkayın soğuğa yakın ayrıca fön kullanmamaya çalışın kullanacaksanızda çok sıcak olmasın bunlarda saçı çok yıpratıyor birde son durulama suyuna elma sirkesi ekleyin saçı onla durulayın koku hemen gidiyor hem boyanın akmasına yardım ediyor hemde saça çok güzel bir bakım oluyor kolay gelsin

zeytinyağlı sabun akıtıyor bioblas şampuanda aldım okumustum akıttığını deniyorum.korkuyorum açamaya çalışırken saçlarımdan da olmaktan ne yapim mecburen bekleyecem bakım yapıp hiç olmadı yazın sık sık denize giderim çok güneşli iskenderun ondan yararlanacam:)

şimdi arkadaşlar saçımızdaki boyanın akması için sadece beyaz sabunla mı yıkıyoruz.ayrıca saç kremimi dediniz etkili,ben de zeytin yağı ve badem yağının hem besleyip hem çıkardığını duymuştum ama uygulamadım.ama doğal saç rengime dönmek istiyorum lütfen yardım edin.beyaz sabunla yıkayınca saçlara çok ağır geliyor ama çok kuruyor napıcaz.........ve ne kadar sürede etki eder bende karamel gibi bir ton var...açık karamel.altında koyu kumral boya vardı ama artık 4 parmak falan dipten çıkmıştı yani renk de açılmıştı.loreal doğal sarı boyadım ilkinde karamel oldu 2. de açık karamel.ama ben doğal saç rengim olan kumralı geri istiyorum boyasız falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…