Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyasına neler eklenir arkadaşlar yardım bekliyorum

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
arkadaşlar bir kaç haftaya saçımı boyayacağım boyaya zeytinyağı eklenyomuş ne kadar katmam gerekyo? birde saç kremi eklesem olurmu boyanın rengine zarar verir mi ne kara eklemem lazım zeytinyağıyla saç kremi yardımcı olursanız sevinirim:)))

bunları neden katıyorsun ki anlamadm:uhm:...boyanın zararını azaltma gibi bir amacın varsa deneme bence rengini bozabilir...

ya zeytinyağı katıyor nirçok kişi saçı yumuşatır diye galiba .bende hem o yüzden katayım dedim hemde bana bir kutu boya yetmiyordu tüp boya kullanıyordum onların ml daha az oluyor,şimdi saçlarımı biraz kısalttırdım bir kutu yetsin istiyorum çünkü ikinci kutudan artıyordu saçımı kestirdim ne olur bilmiyorum zeytinyağı eklersem biraz çoğalır boya diye düşündüm:)))

bence ekleme.. elindeki bitkisel birsey degil neticede kimyasal nasil bir reaksiyon verecegini bilemezsin.

ya ben ev sahibimden duymuştum boyaya bir yemek kaşığı kadar zeytinyağı eklediğini ,buralardada okumuştum.karıştırmamalımıyım sizce?

ya zeytinyağı katıyor nirçok kişi saçı yumuşatır diye galiba .bende hem o yüzden katayım dedim hemde bana bir kutu boya yetmiyordu tüp boya kullanıyordum onların ml daha az oluyor,şimdi saçlarımı biraz kısalttırdım bir kutu yetsin istiyorum çünkü ikinci kutudan artıyordu saçımı kestirdim ne olur bilmiyorum zeytinyağı eklersem biraz çoğalır boya diye düşündüm:)))

sen bence bir kutu boya daha al..ben hiç duymadım saç boyasına zeytinyağı konulduğunu.:sm_confused:

Son düzenleme:
bana bir kuaför tanıdığım söylemişti..saçlarımı açtırıp boyacatacaktım ..bana yanına 1 su bardağı yağ al demişti... hehangi bir yağ olabilir ama zeytinyağı varsa daha iyi olur demişti...yağlayıp saçını yapsınlar demişti saçına verebilecek maxımum zararı engeller demişti... senin sacına yarım su bardağı yada biraz fazlası yeter sanırım canım ... bende evde boyarken zeytinyagını deneyeceğim bir sonraki boyamam da... geçenlerde boyadığımda zeytinyağını unuttum ama şampuan koydum 3 boyayı karıştırmıştım,şampuanla ve oksidan koymadan yaptım..30 dk beklettim ..saçlarım istediğim gibi olmuştu...hatta konu açmış ve orada ayrıntılı anlatmıştım da..

Son düzenleme:
bana bir kuaför tanıdığım söylemişti..saçlarımı açtırıp boyacatacaktım ..bana yanına 1 su bardağı yağ al demişti... hehangi bir yağ olabilir ama zeytinyağı varsa daha iyi olur demişti...yağlayıp saçını yapsınlar demişti saçına verebilecek maxımum zararı engeller demişti... senin sacına yarım su bardağı yada biraz fazlası yeter sanırım canım ... bende evde boyarken zeytinyagını deneyeceğim bir sonraki boyamam da... geçenlerde boyadığımda zeytinyağını unuttum ama şampuan koydum 3 boyayı karıştırmıştım,şampuanla ve oksidan koymadan yaptım..30 dk beklettim ..saçlarım istediğim gibi olmuştu...hatta konu açmış ve orada ayrıntılı anlatmıştım da..
canım ben yarın bardak yağı boyayamı eklemeliyim ben lorealin ultra açıcılı küllü kahvesine boyayacağım ben geçen yıl ev sahibimden duymuştum zeytinyağı kattığını ama ne kadar katılıyor nasıl oluyor bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim zeytinyağı katınca boyaya yıkarken nasıl olacak yağ çıkar mı?

boyaya ekle canım yarım bardak yağı ...tüm malzemeleri karıştırıp sür saçına...bekleme süreni 5 dk daha uzat ama ...yıkarken iyice şampuanlayıp durulayınca yağ çıkar canım ..yağlı kalmaz saçın ...

boyaya ekle canım yarım bardak yağı ...tüm malzemeleri karıştırıp sür saçına...bekleme süreni 5 dk daha uzat ama ...yıkarken iyice şampuanlayıp durulayınca yağ çıkar canım ..yağlı kalmaz saçın ...
tamam canım sağol ekleyeceğim mutlaka benim saçımın uçları diğer yerlere göre biraz daha koyu kahve siyah boya vardı uzattım uçlara geldi siyah boya açıcı yaptım siyah yerlere geçen sene ama çok bekletmediğim için tam açılmadı diğer yerlerle eşitlenmedi üstüne 3 kez çikolata kahve bir kez palettenin açıcılı büyülü kahvesini en sonda çikolata kahve ve açık kahveyi karıştırıp boyadım açıcıdan dolayı aralarda kızıllık var o nedenle küllü kahveye boyayacağım ama boyamadan önce uçlara palettenin açıcısıyla açsam sonra boyasam diyorum sizce olurmu uçlar koyu diğer yerler daha açık bu durumdan kurtulmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?

acıcıyı eşit şekilde dağıtman çok önemli ...
tarayarak yedir saçının uçlarına,iyice yedir yoksa farklı farklı renkler olur...küllü renge boyayınca da kızıllıklar kaybolur ama akınca bir süre sonra yine belirir sonra yine küllü tonlara boyayarak oturur renk ...

birde şu konuyu oku benim konumdu bu resimli hatta saçlarım ...
bende de turunculuklarvardı acıcıdan dolayı ve ben evde kendim koyultma cilası yapıp 3 renki karıştıp küllü renk elde edince son halini aldı ...şimdi yine aktı ve eskisi kadfar olmasada hafif bakırlıklar çıktı yine biraz daha bekleyip boyayacağım...ben bu reje denilen koyultma cilasını oksidan kullanmadan şampuan koyarak yaptım boyaların içine ve sonucu sen incele gör..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/327871-saclarim-sizce-olur-resimli.html

soldaki rejenin akmış hali sağdaki yeni boyanmış hali ...

resim1141d.jpg
resim1134.jpg

Son düzenleme:
ben bunalrı incelemiştim canım tekrar bakacağım ,benim uçlarla diğer yerler arasında çok az fark var kozmetikçı açıcı yap demedi boyamaya uçlardan başlarsan eşitlenir dedi,ben boyayı fırçayla yapıyorum uçlardan nasıl başlayacağım nasıl uygulayacağım bilmiyorum,açıcı yapcak olursan uçlara uyguladıktan sonra diğer yerlerede uygulamalımıyım

tamam canım sağol ekleyeceğim mutlaka benim saçımın uçları diğer yerlere göre biraz daha koyu kahve siyah boya vardı uzattım uçlara geldi siyah boya açıcı yaptım siyah yerlere geçen sene ama çok bekletmediğim için tam açılmadı diğer yerlerle eşitlenmedi üstüne 3 kez çikolata kahve bir kez palettenin açıcılı büyülü kahvesini en sonda çikolata kahve ve açık kahveyi karıştırıp boyadım açıcıdan dolayı aralarda kızıllık var o nedenle küllü kahveye boyayacağım ama boyamadan önce uçlara palettenin açıcısıyla açsam sonra boyasam diyorum sizce olurmu uçlar koyu diğer yerler daha açık bu durumdan kurtulmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?
canım senin konunda açık renk saça küllü renkler yeşil yapar yazmışlar sarı ve tonları saçlardamı yeşil oluyormuş bende saçlarımın resimlerini ekleyeceğim bir bakarmısın resimlerde uçlar çok koyu çıkmış flashdan dolayı ama normalde o kadar koyu değil diğer yerlerde o kadar açık değil flashdan öyle çıkmışlar,birazdan bidaha çekip ekleyeceğim flashsız bakalım orda nasıl çıkacak

aslında keşke hemen acıcı yapmasan ...yani saçların hasarlı ve yıpranmış ise daha da kötü olabilir..palette çok yıpratmıyor diye yorumlardan okudum ama sonuçta acıcı......canım age sorun uçlarda ise sadece uçları boyayarak başla uçları 30 dk dipeleri 15 dk tut ve sende ara ara ayna da sıyırıp kontrolo et rengi diplerle uçları eşitlenmişmi diye...acıcı ile yapınca uçlar acılır ama açık olan dipler de daha da açılır yani yine fark olur ...aslında saçının resmini eklesen daha sağlıklı bilgiler alırsın buradaki arkadaşlardan ...

aslında keşke hemen acıcı yapmasan ...yani saçların hasarlı ve yıpranmış ise daha da kötü olabilir..palette çok yıpratmıyor diye yorumlardan okudum ama sonuçta acıcı......canım age sorun uçlarda ise sadece uçları boyayarak başla uçları 30 dk dipeleri 15 dk tut ve sende ara ara ayna da sıyırıp kontrolo et rengi diplerle uçları eşitlenmişmi diye...acıcı ile yapınca uçlar acılır ama açık olan dipler de daha da açılır yani yine fark olur ...aslında saçının resmini eklesen daha sağlıklı bilgiler alırsın buradaki arkadaşlardan ...

resim ekledim az önce bir bak istersen canım ama flashdan doalyı uçlar çok koyu görünüyor canım ya birazdan tekrar foto ekleyeceğim saçlarimda yıpranıklık çok yok aslında ama açıcı yapmadan lorealin ultra açıcılı küllü kahvesine boyasam uçlardan başlayarak olurmu ama ben uçlardan nasıl uygulanır boya bilmiyorum hiç ya ,sen saçını naptın kestaneyemi doreyemi boyadın

attachment.php
2700_buyuk.jpg

uçları tutam tutam ayır kelebek toka ve birinin yardımı ile.ve tutamları boya..15 dk tut sonra dipelri boya 15 dk da bunları tut uçlar 30 dk belmeiş olacak ..dipler 15 dk.. ama bu boyadaki kadar acık bir renk çıkacağını sanmam.. ama akınca tekar tekrar boyayınca yakın bir renk olur ... ben acık doğal sarı ,acık kestane ve kumarlı karıştırıp o rengi elde ettim.... ama dediim gibi oksidansız benimki oks,dan eklersen daha kalıcı olur renk ...ben boyaları ve şanpuanı karıştırdım 1 yemek kaşığı kadar şampuan ekledim... o renki elde ettim ve turunculuklarım bayağı azaldı......

eğer illa acık renk istiyorum diyorsanda kuaföre gitmeden evde yapacaksan ,dediğim gibi eşit şekilde dağıtıp tarayarak bolca yedirmen gerek saça ve 1 kutu yetmez emer saçın onuçünkü işlem görmüş bir saç bu o yüzden 2 kutu al acıcıdan...yine dediğim gibi tutamlara ayırarak uçlardan başla diplere doğru git..aynı boyadaki anlattığım gibi....

X