ben kullandım açıkçası kuaförüm uyguladı ama bu markalar değildi, siyahtan pişmanlık duyaraktan bir hafta içinde çoık araştırdım en iyisi toz saç açaıcı onu kullandık saçımı pek yıpratmadı.
Hayatimda ilk defa oturup bir urun icin olumlu yorum yaziyorum..... Kisacasi benim gibi saclarinizi defalarca boyamis yada kuaforde koyu bir boya yaptirip memnun kalmadiysaniz kesinlikle kuaforlerde uygulanan renk acici orealden vazgecin.
Bu urunu ingilterede buldum, Turkiyede ne duydum ne gordum..belki ben bilmiyorum?
Kisacasi bu urun, sacinizdaki boyayi "siliyor" renk acmiyor, zarar vermiyor. Sacinizin rengini actiysaniz ozaman gecmis olsun, dogal sacinizin temel rengini degistirdiniz demek. Ancak dogal sacinizdan daha koyu bir renge boyadiysaniz, dogal sac renginiz bu boyanin altinda hala var demektir...urunde detayli aciklamasi var, ben acikcasi inanmadim yalan dedim olamaz dedim.... benim saclarimin uclari siyah ustleri kahverengi, sacma sapan bir renk olmustu...bu urunu kullandim ve sacimdaki butun koyu renkleri resmen sildi ve dogal saclarima kavustum...Ancak unutmayin cogu koyu renk boyalarda icerdigi madde yuzunden dogal renginizide hafif acmis olabilir..
bu urun kisacasi sizin sacinizi boyamadan onceki en acik haline getirecektir...acaip portakal renkli oreal sonuclarini degil kendi dogal saciniza kavusacaksiniz...hafif ton farki olsada..
Colour B4 diye bir urun internetten arastirin, illaki turkiyeye postalayan vardir
siz ne dusunursunuz bilmem ama kuaforlerdeki boya siliyoruz diye kullanilan malzemede herzaman oreal oluyor ve yaptiklari tek sey sac rengini acmak, yani degistirmek..oysaki bu urun resmen sactaki boyayi siliyor:)
simdi denedim ve saclarimi yikadim...inanamadim..herkes memnun kalacak diye birsey yok
interneten arastirin yorumlara bakin:)
Başka bir şubeye bak, bizim buralarda var olmadı Selective'inkine bak internetten o da başarılı bir ürün çünkü.colour b4 hair colour remover diye watsonda satıyor ama bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?