E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
izleyeniniz varmı bilmiyorum foxta yayınlanan unutma beni dizideki nazlı karekterinin sac rengini çok begeniyorum ve o sekilde evde kendim yapmak istiyorum.sac rengim onun renginin 2 ton koyusu hangi boyaları karıştırıp elde edebilirim?
9 numara sarıyla 7/77 ışıltılı kahve sarıdan bir tüp kahveden yarım. bunu bana bir kuaför söylemişti yaptım karamel oldu saçım ama ışıltılı bir karamel ben çok beğeniyorum.
Arkadaşlar merhaba ben palette kahve köpüğü ile neva açık sarıyı karıştırıp boyuyorum. Asena'nın rengine benzer bir ton çıkıyor ortada. Herkes çok beğendi, tavsiye ederim.
turuncu istiyorsan tarçın-bakır boyayla olabilir.elde ettiğiniz renklerin resimleri varmı koysanız daha güzel olurdu aslında bende turuncu istiyorum
bende açık karamelle tarçın bakırı karıştırdım ilk olarak koyu bakır gibi oldu yıkana yıkana tamamen açık bakır oldu ben çok beğendim vallahi
yazında ben açık kumralla açık sarıyı karıştırmıştım karamel olmuştu ama benim zemin açıktı
ilk boyadığımda bal köpüğü gibiydi sonra yıkandıkçada karamel olmuş ben çok karışım yaparım
geçen günde arkadaşım bakır kahveyle sarıyı karıştırmış soğan kabuğu olmuştu
canım tam bende bilmiyorum hangi marka ama sanırım tüm markalarda var bakır kahvehangi markanın bakır kahvesi canım bilgin varmı?
palettenin bal köpüğü ile açık karameli karıştırmanızı tavsiye ederim ...süper bir renk çıkıyo ortaya...ama saçları koyu renk olanlarda tutmaz...7,5 - 8 tonlarda olanlarda tutar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?