Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyası Kazası Acil Yardım

middlenight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
58
1
86
İstanbul
Merhaba

Loreal'in yeni siyah kutusundan aldım, kızıl kahve akaju. Arkadaş bayadır saç boyayan biri ancak saç kremi ile saç boyasının tüplerini karıştırmış. Krem ile oksidanı birleştirip saça sürdü. 10 dakika sonra, yani işlem bittiğinde fark etti. Kokusunu alamayınca söyledi ama yeni olduğuna verdi. Kendisini baya kötü hissediyor

Hemen bir kere şampuanlayıp, 3 kere duruladık. Ama çok hafif bir oksidan kokusu var bu normal boya sonrası kalan... Bir de tüm kremi saçıma boca etti haliyle.. Saça bir zarar gelsin istemem. Ne önerirsiniz.

saç boyası yerine saç kreminioksidanla mı karıştırmış o halde boya tüpü hala elinde demektir hemen %6 volüm oksidan alıp boya işlemini tekrardan yapabilirsiniz saçına bir zarar gelmeyecektir çünkü zaten koyu birrenk kullanacaksın tabi yeni bir saç kremi alman şart bu durumda ben guhl marka saç kremi kullanıyorum fakat tr de bulunurmu bilmiyorum bi araştır saçı çok güzel açan bir kremdir GUHL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…