• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyamak saçı beyazlatır mı?

canım saç beyazlaması genetik bir durum boyayla ilgisi olduğuna inanmıyorum.ben 18 yaşından beri saçımı boyuyorum 24 yaşındayım ve bir tane beyazım yok hala

beyazlatır .boyanın içinde beyazlatıcı madde var 25 yaşındayım ama boyamasam nine gibi olurum ilk boyamaya karar verdiğimde 1 taneydi:43:

Cok acik renkler icindeki renk acici maddeden dolayi beyazlatir diye biliyorum. Sac derisindeki pigment olusturan hücreleri azaltiyormus sanirim. Hangi renge boyamak istiyorsun?

bende 3yildir boyuyorum.17yasmda basladm ama 2 tane beyaz sac telim var.boyadan oncede 1 tane vardi yani 3 yilda 1 beyaz diye gidiyor benimki :1:

Beyazlatabilir , muhakkak yan etki yapıyordur ama daha çok ırsi. Benim anne tarafımın saçlarında hiç beyaz yok aksine babamda 18 yaşında bembeyaz olmuş. Mesela ben saçlarımı 5 senedir boyuyorum bende 3 ya da 4 tane beyaz var , kardeşim hiç boya sürmedi saçına onda dolu... Abartmıyorum gerçekten saç telinin çoğu bembeyaz. En büyük pay ırsiilik bence ..

benim teyzem 8 yıldır boyuyor artık kendisi bile unuttu saçının doğal rengini ama hiç beyazı yok ... bende 1 yıldır boyuyorum battı balık yan gider hesabıyla :1:

genetik olduğu doğru ama boyatmak da beyazlama sürecini hızlandırıyor maalesef.peroksit sayesinde saçlarımız git gide beyazlıyor kızlar :/

benim de sürekli gittiiğim kuaför önemli olan genetik tabi ki ama boya sürdüğünüzde var olan beyazlarınızın sayısı çoğalır diyor. benim boyadan önce bi tel vardı yaklaşık 4-5 yıldır boyuyorum ve artık beyazları saymıyorum :D ve hepsi aynı yerde yoğunlaşmış durumda

benim de sürekli gittiiğim kuaför önemli olan genetik tabi ki ama boya sürdüğünüzde var olan beyazlarınızın sayısı çoğalır diyor. benim boyadan önce bi tel vardı yaklaşık 4-5 yıldır boyuyorum ve artık beyazları saymıyorum :D ve hepsi aynı yerde yoğunlaşmış durumda

ay kızlar yusuf yusuf attım şuan :26: :1:

Cok acik renkler icindeki renk acici maddeden dolayi beyazlatir diye biliyorum. Sac derisindeki pigment olusturan hücreleri azaltiyormus sanirim. Hangi renge boyamak istiyorsun?

ya ben farah zeynep abdullahın saç rengine takmış durumdayım. saçlarım normalde kestane sanırım :D bu saç konusundan pek anlamam da :D ama işte boyatırsam açıcı kullanmam gerekecek ve ben saçlarımın beyazlamasını istemiyorum :((

ya ben farah zeynep abdullahın saç rengine takmış durumdayım. saçlarım normalde kestane sanırım :D bu saç konusundan pek anlamam da :D ama işte boyatırsam açıcı kullanmam gerekecek ve ben saçlarımın beyazlamasını istemiyorum :((

Sanirim sürekli boyamak beyazlatiyor saclari. Sen boyat hevesini al, daha sonra kendi rengine dönersin.

Bence de genetik,ben de 2 senedir boyuyorum hiç beyazım yok,saç boyamayla alakalı değil bence.
Şöyle alakalı olabilir,saçı çabuk beyazlamaya eğilimli olanlar,ailesinde erken saç beyazlaması olanlar boyadığında beyazlamayı hızlandırıo olabilir boya.
Yani kesin beyazlatır diye bir şey yok.

Back