- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.101
Hayır boya yok kendi doğal saçım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır boya yok kendi doğal saçım
Yardımınız için çok teşekkürler peki açtıktan sonra normal açık bir renge boyasam tutar mı?
Peki.En iyisi krepeli balyaj olacak sanırım. Tekrardan teşekkürler
O zaman doğal saçınız ise yapmayın derim. Evde açıp üstüne küllü yapamazsınız. Öncelikle doreli bir renk yapıp sonra küllü boyamanız gerekir bu da size 2 ay zaman kaybettirir.
Benim tavsiyem profosyonel bir kuaföre gidip teninize uygun karamel ya da koyu sarı tonlarında krepe balyaj atırmanız. Bu sayede daha şık ve doğal duracaksınız. Hem açık küllü sarıya boyadıktan sonra 15 günde bir dip yaptırmanız gerekecek, kendimden biliyorum. Sürekli diple uğraşacaksınız. Benim dediğimi yaparsanız 6 ayda bir belki boyatırsınız. Bunun gibi benim dediğim;
Eki Görüntüle 699944
bu saçta ince gölge var ortalardan uçlara doğru.... evde kutu boyayla bu saç tutttululamaz ki...
saçlarımı açıp palette açık kumral kalıcı krem boyayla boyadım herkes çok beğendi bayıldılar. 1 ay sonra uçlarına krepeli balyaj yaptırsam nasıl olur?
merhaba arkadaşlar ben saçımı açtırmıştım bundan bi 4 ay önce ve saçlarımı tam omuzarımda kat kestirmiştim faat röfle yaptıracağım halde kuaför 2 ay sonra gel şimdi açıldığın için olmaz dedi ve 4 ay geçti ben hala gitmedim saçımın uzamasıya çok çirkin bir görüntü olacak biraz param olunCA RÖFLE YAPTIRICAM DA ŞİMDİLİK NE YAPABİLİRİM BU SAÇA. ENGİN BİLGİLERİNİZDEEN YARARLANMAK İSTİYORUM
arkadaşlar merhaba. yaklaşık 7 ay önce saçlarımı kumrala boyatıp boylarına sarı balyaj attırmak istemiştim. fakat zemin koyu olduğu için pek istediğim rengi tutturamadı kuaför. iki hafta sonra yeniden boyattım. bu sefer saçlarımı kalitesiz bir açıcı ile açtıkları için saçlarım çok yıprandı. hatta yer yer kopmalar oldu.. tabi benim de bu arada hatam sürekli saç düzleştirmek oldu... her neyse.. bu arada ben saçlarımın açık renk haline alışamadığımdan kolestonun açık kestane diye bir rengi idi sanırım ona boyadım. en son da altın açık kahve diye bir renge boyadım iki ay önce. şimdi esas soruma gelirsem. saçlarımı yeniden boyamak istiyorum. bir arkadaşımın saç rengi çok hoşuma gitti. sordum 6.3, 7.3, 6.77 numaralı boyaların karışımı imiş. farklı şehirlerde olmasak gidip o kuaförde boyatacağım ama ankarada artık kuaförlere güvenmiyorum... sizce nasıl olur? bir fikri olan var mı?
Kıslarrrrrr,ben evde saç boyamayı beceremiyorum galiba.Kızıl boyalı saçımı kahveye boyadım,birkeresinde de kumrala boyadım üstü şişhane altı memişhane oldu,üstü daha açık olup kahve rengi,altı hala kızıl.Ben tüp boyaların sıvısının fazla kullanıldımı(1 den fazla) saç rengini açtığını duydum,ne derece doğru bilmiyorum,acaba saçımın koyu olan alt kısmına daha çok peroksit kullansam açılırmı? Lütfen yardımcı olun bu saçlarla dışarı çıkamıyorum.:1ninca:
Bence çok güzel olur ama güzel tonu bulun :)