- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.881
evet koyu renkler düşünüyorum canım. bana önerebileceğin bi renk var mı peki:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canım.tavsiyelerini dikkate alacağım:)ben bakır olmayan kahveleri öneririm mesela çikolata kahve gibi palette öneriyorum canım bakır kahvelerde biraz kızıllık olabiliyor birde lorealin buzul kahvesi var çok keskin bir kahve çok hoş daha önce saçımı buzul kahveye boyamıştım bende beyaz tenliyim çok güzel olmuştu
Arkadaşlar meraba ben beyaz tenliyim ve mavi gözlüyüm şuanda saçımda bakır karamel karışımı var ama yıknadıkça açılıyor uçları sarımsı oluyor ama pek sevmedim.küllü kumrala boyamak istiyorum acaba bana yakışırmı irde direk bakır karamle üzerine küllü kumral boyasam utar mı.. Küllü kumral mı ii yoksa normal kumral mıı.bir fikri olan var mı acabaaa???? Resimdeki kızın dibi ne renk acabaaa
bu saç şimdiki saçınız mı, yoksa istediğiniz saç mı?
bunda balyaj var
Arkadaşlar meraba ben beyaz tenliyim ve mavi gözlüyüm şuanda saçımda bakır karamel karışımı var ama yıknadıkça açılıyor uçları sarımsı oluyor ama pek sevmedim.küllü kumrala boyamak istiyorum acaba bana yakışırmı irde direk bakır karamle üzerine küllü kumral boyasam utar mı.. Küllü kumral mı ii yoksa normal kumral mıı.bir fikri olan var mı acabaaa???? Resimdeki kızın dibi ne renk acabaaa
arakadaslar koyu kahve, koyu kestane, çikolata kahve bu renkler açtırma gerektiriyor mu? bakır üstüne yapcm da güzel olmazsa tekrar ilk boyamada bakıra döncem yani biraz çekiniyorum bu konuda. bilgisi olan varmı?
arakadaslar koyu kahve, koyu kestane, çikolata kahve bu renkler açtırma gerektiriyor mu? bakır üstüne yapcm da güzel olmazsa tekrar ilk boyamada bakıra döncem yani biraz çekiniyorum bu konuda. bilgisi olan varmı?