- 2 Eylül 2006
- 1.202
- 331
- 40
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.581
canım benim saçımda 3 renk vardı bütün saçı tek renge dönüştürmek çok zor kuaförler bile bazen tutturamıyorlar bunu ama arkadaşımla yaptık valla süper oldu kuaför görse bi aferin alırdık heralde:sm_cool:
bak benim uçlarda kızıl siyah ortalarda sadece kızıl diplerde kendi saçım vardı.biliyosun sadece siyah açılınca kahveye dönüyo. kızıl oldumu işin içinde, açıldıgında turunculuk oluyor. kendi dogal saçın açılıncada direkt sarıya dogru açılıyor.
anladıgım kadarıyla sende kızıldan kahveye döndügünde uçlarında baya koyuluk oldu açıncada sanırım önce uçlardan başlamadın o yüzden üstler çok açılmış altlar koyu kalmıştır.keşke benim gibi önce altlara sürüp 20 dk sonra ortalara geçseydin.
şimdi napıcaksın peki eger yakın zamanda açtıysan saçını yıpratma ihtimali çok yüksek canım yaa ama dügünde varmış.zor bi karar ama ya bu şekilde kalıp dügünde topuz ve duvakla gizleyebilir kuaförün yada göze alıp tekrar uçları açtırıp (ki yıpranıcak tabi ucları) dügünden sonra hemen kısaltabilirsin saçlarını.
bugün kuaförümlekonuştum 1-2 hafta hacı şakir sabunla yıka dedi o akıtırmış kızıllığı daha sonra gelirsin uçlarını açarız sonrada istediğin renge boyarız dedi hepsi 75 tl olurmuş sence ne yapmalıyım hacışakir işe yararmı sence