Canım açıcılar saçı çok yıpratır, sana söylediğim loreal 03 ve koleston 12.1 açıcı gerektirmeden saçı çok açabilen boyalar. Hem zaten benim bildiğim yoğun renk açıcılar tam dibe sürülmüyor röfle gibi bir iki cm. aşağıdan başlanıyor. Her seferinde açıcı yaparsan saçın mahvolur elinde kalır amann:1shok: Bugün 03 numara loreali bir markette gördüm biliyor musun, tam sana bahsettikten sonra görünce çok şaşırdım çağırdım sanki boyayı uzun zamandır hiç görmemiştim:1rolleyes: ama almadım çünkü yeni boyadım saçımı, sonra da kumrala çeviricem zaten ihtiyacım kalmadı artık. Koleston da öyle çok çok bir turunculuk yapmıyor merak etme, iyi açıyor o da. Ama akınca dipler biraz turunculaşıyor o kaçınılmaz. Önce dipleri boyar 15 dk sonra da tamamını boyar 20-25dk da bu şekilde bekler yıkarsan iyi olur. Hepsi sarı olduktan sonra zaten bir dahaki sefere sırf dipleri boyarsın, yıkamadan 10dk önce falan şöyle bir karıştırırsın saçlarını, uçlar da parlak olur. Küllü boya röfleli yerleri gri yapıcaktır ama merak etme kalmıyor saçında bir kaç yıkamada gidiyor, endişelenme öyle olursa. Bir komşu saç boyamı merak ediyordu söyledim almış boyamış, gri olunca da korkmuş gidip markete başka boya alıp boyamış hemen , uyarmıştım bir de neyse sen korkma yani gri olursa yerimseniben Ama kuaförsüz turunculaştırmadan açmanın başka yolu yok. Çok çok açık doğal sarı var bir de 02 , onu da bir kez kullandım ama çiğ limonumsu bir sarı oldu dipler, sevmedim. Grilikten iyidir diyorsan onu deneyebilirsina.s.