Küllümango canım benim derdime sen derman olursun ancak a.s.
Benim saçımda röfle vardı ama saçımı çok yıprattığı için artık yaptırmıyorum.3-4 ay önce gittim küllü kumral aldım 2 kutu loreal boyadım saçlarımı.Ama dipler koyu uçlar açık renk olunca tabi renk farkı oldu.Üstler biraz kızılımsı oldu.Şimdi yıkana yıkana eh işte oturdu sayılır.Ama dipler yine çıktı şimdi kendim tekrar boyamak istiyorum. Ama resimdekilere yakın bir ton istiyorum.Buğday tenli ve mavi gözlüyüm bu renkler yakışır ama kendim evde tutturabilirmiyim bu tonları.Yardımını bekliyorum canım.
canım bu kadar kullusunu tutturmak için mutlaka kullandıgın boyayı desteklemen gerekli başka boyalarla. giri ve mavı boyayla yanı. bu ıkısını bulduktan sonra bu tonları rahatlıkla tutturabılırsın. gerçi bırısı dogal saç sanırım ama mumkun oldugu kadar kullusunu elde edersin. ama eger grı ve mavı bulursan önceki rofleli yerlerıne pek degdirmemeye dikkat et zıra roflenin uzerıne küllü uygulandıgında yeşilimsi hal alıyor.eğer bulabılırsen gri ve mavı o zaman yıne soylerım ne kadar koyman gerektigini
Canım ya ben anlamam ki öle gri mavi mahvederim daha çok elime yüzüme bulaşır kaydirigubbakcemile3
Evet röflenin üstüne yaptığım küllü yeşilimsi bi renge döndü artık kuaförümde dedi :teselli:
Bana hazır boyalardan bişi söle alıp boyayayım.Yani o tonlara yakın olsun anladın mı canım benim.a.s.