cevap için teşekkürler
daha önce koyu renge kendim boyamıştım
elde etmeye çalıştığım renk de koleston kızıl büyü
hatta foto koyayım şuanki hali malesef böyle
http://d1205.hizliresim.com/x/8/5jn0x.jpg
Turunculuklar da görüyorum koyu renge boyanmış saçın kaderi tekrar boyandığında farklı renkler alması :)
Açıcıyı çok kısa süre tutun hatta ilk tutamda bir deneme yapın hepsine açıcı sürmeyin
Ne kadar süre tutacağını bir tutamda test edin,çok açık olmasın dediğim gibi bu sefer de açık kalır
Rengi eşitledikten sonra da tekrar boyanacağı zaman önce solmuş yerleri boyarsınız o bölümlerde boya daha fazla beklesin bundan sonra
Tekrar aynı sorun olmaz bu sayede
kızlar saçımı kahverengi yapıcam kızıllık olmasın istiyorum ama simsiyahda olmasın ne renk alsam sizce?
merhaba kızlar saç açıcısını belli oranda boyayla karıştırırsak etkisi değişir mi acaba ben onu sormak istiyordum? yani hangi oranda açıcı kullanmalıyız ve eğer daha az açıcı katarak saçımızı boyarsak saçın daha az yıpranmasını sağlayabilir miyiz???
alt rengin ne canım
ne güzel bir konu ve süper paylaşımlar bayıldım elinize sağlık bende sonunda aradığım tonu buldum neva color bal köpüğü süper bir ton ama nedense bulunduğum yerde çok zor bulabiliyorum boyayı belkide bi daha bulamam geçen gün 3 magaza gezdim anca bulabildim diğer markalarında bal köpüğü pek iyi gelmedi gözüme neva colora bayıldım
benım sacımda sıyah boya var sıyahı cok sevıyorum fakat rengını hafif kırmak ıstıyorum bıraz kahveye cevırmek ıstıyorum bunu evde nasıl yapabılırım?
akmış kahvenin üstüne nasıl küllü kumral yaparız kızlar fikri olan varmı
canım yazdıklarını çözebildiğimizde sorunuda anlamış olucaz ?
Merhabalar.. Öncelikle konu harıka olmuş tam aradgm konu:)) benim sıkıntımda şu yardmcı olursanz çok sevinrm ben tam esmer dglm koyu kumralm dym ama bende bi kaş var kapkara sacm koyu kestane kaşlarm simsyh bu durumdn skldm artk şoyle sıkldm sacımı boyattgmda hç hoş durmuyolar actrmak istyorum artk ama korkuyorum 2 tn falan krlsa yeter açıcı istemyrm dedm kuaforu korkuyorum dedm oda 8.1 ile açalm dedı bu 8.1 saç boyasımı yada siz neyle açmamı onerirsiniz?? Yardımcı olun lutfeeen((.. Proflmdekı foto 2 yaz onceki foto kaşlarma bakablrsnz saclarmda syh boya var şaçlarmı karemele boyatmştm kaşlarm yuzndn bgnmedm gdp siyaha boyatmştm
Ben profesyonel boyaları set boyalara (market ürünlerine) tercih ediyorum
Exicolor,nevacolor,silky coloration,akos,goldwell gibi markalar
Ama set boyalar içinde en iyisini sorarsanız Palette derim
Silver nevacolor,akos,exicolor,silky coloration gibi markalarda var
Bu akosun silver ı
Eki Görüntüle 409216
Bu da Nevacolor
Goldwell'de de katalogta numarasını görebilirsiniz
Benim saçlarım uçları 5 parmak kadar çok az yeşile çalan kumral gibi,diğer yerler kahve .Şimdi ben saçımın tek renk olması için nasıl bir işlem uygulamalıyım ?pigmentasyonmu ,saç silmemi yapmalıyım ?? Evde loreal efassor boya silici ve 2 kutu çikolata boyam var.Yardımcı olursanız sevinirim kızlar...
canım harf sistemi ile olunca katalog anlamadım hangısı ne renk?şu harfleri bi açıklığa kavuştursak godwell de