Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları
- Konu Sahibi LadyEvil
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2014
- 54
- 6
- 38
bunlar da ombreli saçlar ancak zemin rengini kumral yaparsın ama küllü değil soluk istemediğin için daha sonra aralara da fındık kabuğuyla ışıltılar atabilirsin
Teşekkür ederim
- 25 Temmuz 2014
- 54
- 6
- 38
Canım ıstedgn begendgn resımlere baktm genelde resımdekınlerdekı o rengı garnierin altın kumral tonu var onunla elde edebılırsın veya palettenın kumralıda var onunlada elde edılebılır gayet
Peki teşekkür ederim
- 14 Ocak 2015
- 12
- 2
- 3
- 40
lightinbabylon, buldunmu renkleri yada boyadın mı? çok gzlmişkızlarrr biri bana yardım etsin lütfen bu rengi nasıl bulucammm? neva color kullanıcam
Eki Görüntüle 1375278
- 7 Ocak 2015
- 25
- 2
- 3
Benim saçım şu an bu renk. Şarap kızılına boyatmıştım saçlarımı kuaförde. Biraz boyası akınca bu renk oldu.kızlarrr biri bana yardım etsin lütfen bu rengi nasıl bulucammm? neva color kullanıcam
Eki Görüntüle 1375278
- 14 Ocak 2015
- 12
- 2
- 3
- 40
Benim saçım şu an bu renk. Şarap kızılına boyatmıştım saçlarımı kuaförde. Biraz boyası akınca bu renk oldu.
sanırım bu boyası akmış bi renk :) şarap kızılının için azcık bakır atsam nasıl acaba?
- 14 Ocak 2015
- 12
- 2
- 3
- 40
lightinbabylon, buldunmu renkleri yada boyadın mı? çok gzlmiş
bulamadım henüz araştırıyorum ama sanırsam kızılın içine bakır katarsam elde edebilirim.bide matrix so color kullan dediler
- 7 Ocak 2015
- 25
- 2
- 3
Benim saçım siyahtı kızıla boyamadan önce açmışlardı şimdi boya akınca hafif turunculaştı. Dediğin gibi sanırım kızılın içine bakır atarsan olur.sanırım bu boyası akmış bi renk :) şarap kızılının için azcık bakır atsam nasıl acaba?
- 14 Ocak 2015
- 12
- 2
- 3
- 40
Benim saçım siyahtı kızıla boyamadan önce açmışlardı şimdi boya akınca hafif turunculaştı. Dediğin gibi sanırım kızılın içine bakır atarsan olur.
aldım boyaları palette şarap kızılının içine yoğun bakır katıp bugün yapıcam :) bakalım nolcakkk
- 7 Ocak 2015
- 25
- 2
- 3
Sonuç nasıl oldu?aldım boyaları palette şarap kızılının içine yoğun bakır katıp bugün yapıcam :) bakalım nolcakkk
- 14 Ocak 2015
- 12
- 2
- 3
- 40
Sonuç nasıl oldu?
tam istediğim gibi oldu :)
önce biraz açtım tam sarı olmadı da ço0k açık kumral oldu..sonra palette şarap kızılı yarım tüp+palette yoğun bakır yarım tüp koydum..dipler biraz krımızı ama akınca tam istedğim olucak sanırım :)
- 7 Ocak 2015
- 25
- 2
- 3
Güle güle kullantam istediğim gibi oldu :)
önce biraz açtım tam sarı olmadı da ço0k açık kumral oldu..sonra palette şarap kızılı yarım tüp+palette yoğun bakır yarım tüp koydum..dipler biraz krımızı ama akınca tam istedğim olucak sanırım :)
- 19 Ocak 2015
- 1
- 0
- 1
- 32
Kızlar benimde bir sorum var. Saçımın yarısı ombre ( N 1 İle ) ile boyalı ve ben artık sıkıldım. Üstüne küllü kumral boyasam ombrenin rengi ne kadar değişir ? Ara tatilde halletmek itiyorum. Kararsız kaldım şimdi maymuna da dönmeyelim diye korkuyorum yahu. Yardımcı olursanız sevinirim gerçekten
Hanımlar merhaba,
Dün saçımı boyattım kuaförde ana maalesef istediğim rengi yaklayamadık. Bakır-kahve gibi bir renk isterken saçım rockçı kızlara döndü. Kıpkırmızı şu anda. Napabilirim size danışmak istedim. Şu anki fotomu ve istediğim rengi koyucam. Nasıl bir boya almam gerekiyor? Kırmızı saç şu anki rengi, diğer fotoda saçım bakır gibi ama kaç numara bilemedim..
Dün saçımı boyattım kuaförde ana maalesef istediğim rengi yaklayamadık. Bakır-kahve gibi bir renk isterken saçım rockçı kızlara döndü. Kıpkırmızı şu anda. Napabilirim size danışmak istedim. Şu anki fotomu ve istediğim rengi koyucam. Nasıl bir boya almam gerekiyor? Kırmızı saç şu anki rengi, diğer fotoda saçım bakır gibi ama kaç numara bilemedim..
Eklentiler
- 20 Ocak 2015
- 2
- 0
- 1
- 26
- 24 Aralık 2012
- 1.840
- 237
- 163
akaju kızıl sanırım bumerhaba,
neva color saç boyası kullanıcam..aşağıdaki rengi yapabilmem için sizce volkan kızılı+açık dore bakır karıştırsam olur mu ? yada şarap kızılı+yoğun bakır karışı mı gibi olur mu ? kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 1374959
- 14 Ocak 2015
- 12
- 2
- 3
- 40
Hanımlar merhaba,
Kırmızı yı iyice akıtman lazım..istediğin renk senin koyu bakır sanırım.
Bu saçı yaptırırken açma işlemi yapıldı zaten. Herhangi bir işlem görmeden direkt boyayla elde etmem mümlün olmaz mı?Kırmızı yı iyice akıtman lazım..istediğin renk senin koyu bakır sanırım.
- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
- 53