• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyama konusunda yardım edin lütfen

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
96
İstanbul
kızlar saçım şuan gördüğünüz renk ve ben majirel 5.1 (açık kahve küllü)ile boyıycam. evde kendim yapıcağım için yardıma ihtiyacım var.diplerden 1 parmak kadar kendi saçım çıktı. doğal saç rengim 7.1 gibi bi renk. öğrenmek istediğim şu önce diplere sürersem dipler tam küllü ve daha farklı bi renk mi tutar. önce saç boylarına sürüp son 5 10 dk mı dipleri boyasam daha eşit olur. yani boyayı nasıl yapmalıyım bu konuda yardım istiyorum. şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• $WP_20130513_005.jpg
    $WP_20130513_005.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 46
canım önce saç uçlarını boya yarım saat bekle o sırada saç kurutma makinasıyla saçına ısı ver sonra saç diplerine sür 10 dk bekle böylece 40 dk yı tamamla :) çünkü önce saç diplerini boyarsan saçın dibi hemen tuttuğu için saçın dibi açık uçlar koyu kalır :)

canım önce saç uçlarını boya yarım saat bekle o sırada saç kurutma makinasıyla saçına ısı ver sonra saç diplerine sür 10 dk bekle böylece 40 dk yı tamamla :) çünkü önce saç diplerini boyarsan saçın dibi hemen tuttuğu için saçın dibi açık uçlar koyu kalır :)

bende öyle düşündüm de emin olamadım çok teşekkürler :16:

Back