Bundan 2 yıl önce saçlarım röfle savaşından yeni çıkmıştı ve ben kına yapmıştım saçlarıma. sonra geçen yıl da şarap kızılına başladım. aslında favori rengimdir ancak son zzamanlarda biraz değişiklik ihtiyacı hissettim. Ancak istediğim renge nasıl ulaşırım ve saçlarımın şu anda daha uçlarında bulunan kına saç gencimi değiştirmem etki eder mi? gerçi o zamandan beri 10 kez en az saçımı boyadım ama bilemiyorum.
ılk resim şu anki saç rengim alttaki de istediğim saç rengi.
Lütfen bana yardımcı olun:uhm:
canım istediğin renk de şu an saçındaki renk de çok hoş. ama tyra'nın saçında sanki hafif bakırlıktan öte pembelik var gibi. bakır kızıl veya diğer kızıllarla bu tonu yakalaman biraz zor olacak. çünkü kızıl saçın üzerine açmadan ne boyarsan boya alttan kırmızılık gelecektir. işine karışmak gibi algılamazsan sana bakır kızılın çok hoş olacağını düşünüyorum.
evet resimde bi bulanık çıkmış renk tam anlayamadım. ben de bakırın bu tonlarını seviyorum da saçım tutar mı kuşkuluyum. bi de resimdeki son boyamamdan önce ben şu anki resmini çekip hemen gönderiyorum.
aslında aylarca arayıp da bulamadığım bu renkten artık ümidim kalmamıştı. bugün bir kahve boya alırım diye gittiğim markette görünce çok şaşırdım. bunun üretimi durdu dedi bütün gittiğim kozmetikçiler. ıstanbulda (kadıköy) aramadığım yer kalmadı ama kısmet memleketimde bulmakmış.
irem8585 yorumun için çok teşekkür ederim ayrıca. hatta bu renkle ilgili yorumunu da beklerim:)
bu arada internette daha kızıl gibi duruyo ama aslında daha çok bakır bi renk...