Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyama da oksidan kremin markası önemli midir???

balbocegi1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
233
1
66
koleston perfect saç boyası ile saçımı boyayacağım. ama yanında oksidan kremi yok. oksidan kremi almak için internetten baktım bir sürü marka ve çok geniş bi fiyat aralığı var.iiice kafam karıştı benimde. bu markaların ne önemi ve ne farkı var birbirlerinden? deneyimi olanlardan yardım bekliyorum. siz hangi marka almamı önerirsiniz???

valla cnm ben senelerce saçımı evde boyuyorm sarı saçlarım ve oksidanımı hep yanında veriolar boyayla zaten yada ayrı alırsan ufak şişelerde satılıo 1.5 liramı ne belli bi markaya okdr para veripte almam almadımda cogunluk ole zaten hadi boya neysede oksidana para vermek saçmalık bnce :)

haklısın ya ama niye o kadar fiyat farkı var anlamadım. ben internet üzereinden aldım boyayı burdan okuduğum bilgilere göre yanında oksidan gönderiyolarmış ama wella değilmiş gönderdikleri oksidan. sence gönderdikleri neyse onla mı yapayım yoksa marketten minik koleston oksidan mı alayım? boyalarda ucuz değil zaten o kadar masraf ettim boşa gitsin istemiyorum:26:

tabi cnm eger boyanın yanında yolluyolarsa onla yap ne gzl biz ucuza alıp boyuyoruz bişi olmuo onu belirtmek istemiştim :) oksidanın özelliği biliosnki boyayı sulandırmak ve boyanın işlevini yapması için aslında bi araç oyuzden markası ne oldugu pek onemli olmuo yoksa biz onca ucuz oksidanla mahvolurduk. gunah eger ayrı alırsan daha bissürü para vermen gerekicek gerek yok bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…