hanımlar size bazı sorularım olacak.özellikle saçı kuru asi şekil almayan dökülen saçı olanlar saçımız boyadan yıpranıyor.ama beyazlarımız olduğu için boyuyoruz.peki bu beyazları kapatıcı losyonlar var şampuan gibi yıkayıp çıkıyormuşssun.
benim saçlarım açıcı boya ile boyalı baya yıprandı.bide şöle bi durum var.ben saçımı iyice kurutmazssam yaz kış başım çok ağrıyo.kurutuncada acayip elektirikleniyor.ama kurutmazssam bağlayıp yatarsam yumuşak oluyor. ben doğal şampuan ve saç kremi kullanamıyorum.saçlarım kazık gibi oluyor.elektirikleniyor .doğal olmayan şampuanlarsa zararlı ve saçı döküyor .ben napıcamı şaşırdım.
demek istediklerimi tam anlatamadım aslında dağınık oldu şöyle yapıyım
saçlarımız beyaz.
boyamak zorundayız.
ama boyanan saç yıpranıyo kuruyor elektirikleniyor şekil almıyor
onun için
bitkisel şampuan kullanamıyoruz.
kimyasal şampuanlar ise saça zararlı ve daha çok yıpratıyormuş.
ben bu durumda saçıma napıcamı şaşırdım.
kendimce şöle bişey düşündüm.
beyazları kapatan şampuan ve saç losyonu varmış.kullanması da kolay üstelik.
ben diyorum ki saçımızı boyamak yerine bu üründen kullansak.kestire kestire orjinal saçımıza geri dönsek
o zaman da bitkisel şampuan ve saç kremi kullanırsak saçlarımız daha az zarar göreceği için daha sağlıklı nemli ve kolay şekil almazmı
ya kusura bakmayın tam olarak anlatmak istediklerimi ifade edememiş olabilirim sizler anlarsınız sanırım.
benim saçlarım açıcı boya ile boyalı baya yıprandı.bide şöle bi durum var.ben saçımı iyice kurutmazssam yaz kış başım çok ağrıyo.kurutuncada acayip elektirikleniyor.ama kurutmazssam bağlayıp yatarsam yumuşak oluyor. ben doğal şampuan ve saç kremi kullanamıyorum.saçlarım kazık gibi oluyor.elektirikleniyor .doğal olmayan şampuanlarsa zararlı ve saçı döküyor .ben napıcamı şaşırdım.
demek istediklerimi tam anlatamadım aslında dağınık oldu şöyle yapıyım
saçlarımız beyaz.
boyamak zorundayız.
ama boyanan saç yıpranıyo kuruyor elektirikleniyor şekil almıyor
onun için
bitkisel şampuan kullanamıyoruz.
kimyasal şampuanlar ise saça zararlı ve daha çok yıpratıyormuş.
ben bu durumda saçıma napıcamı şaşırdım.
kendimce şöle bişey düşündüm.
beyazları kapatan şampuan ve saç losyonu varmış.kullanması da kolay üstelik.
ben diyorum ki saçımızı boyamak yerine bu üründen kullansak.kestire kestire orjinal saçımıza geri dönsek
o zaman da bitkisel şampuan ve saç kremi kullanırsak saçlarımız daha az zarar göreceği için daha sağlıklı nemli ve kolay şekil almazmı
ya kusura bakmayın tam olarak anlatmak istediklerimi ifade edememiş olabilirim sizler anlarsınız sanırım.
Son düzenleme: