şampuanım bu aralar elidor bukle belirginleştirici şampuan. şampuan konusunda şanslı mıyım değil miyim bilmiyorum ama hangi şampuanı kullansam aynı etkiyi alıyorum. bu sebeple kafama eseni alıyorum. saç maskem john freida firzz ease. saç şekillendiricim tigi bed head foxy curls contour cream ve john freida Dream Curl Perfecting Spray kullanıyorum. saçlarım berrak tüzünataç'ın saçları gibi. kıvırcık ve iri dalgalı arası.
Ben Glisss ürünlerine önyargılı davranıyordum.Arkadaşımın tavsiyesiyle sıvılaştılımış saç kremi aldım.Nemli saçlarıma uyguluyorum durulamıyorum.Uçlarına süriyorum,saçlarım kıvırcık,zaman zaman dalgalı buklelerimi şekillendiriyor ve yumuşak yapıyor.Fiyatı da 8.9 lira.Tavsiye ederim...
ben de turuncu gliss durulanmayan saç kremi kullanıyorum..gerçekten güzel..
Aynı ürün canım bendeki de.Bitmeden bir tane daha alcam şaşırttı beni:)
Kızlar kullanmakta olduğumuz ürünlerin hepsini yazalım.
Belki birbirimize önerilerle yardımcı oluruz.
Öncelikle şampuandan başlıyorum.Birçok şampuan kullandım bugüne kadar.1 yıl kadar Phyto'dan çok memnundum.Daha sonra Organicium ve Organix ile devam etti macera:)Şimdi Matrix Biolage Fortetherapie (Bambu özlü)kullanıyorum.Oldukça da memnunum.Fiyatı daha ucuz olsa çok daha iyi olurdu tabi:)
Saçlarımda gölge var ilk kez uyguladığım bir işlem bu.O yüzden korumak istedim saçlarımı.Bu sebepten Kerastase reflectıon chroma reflect (pembe bir ürün)aldım.Şampunladıktan sonra sadece 2 pomba kullanıyorum.Yumuşak yapıyor.Normalde kuruya dönük saçlarım var benim.O yüzden sanırım bitkesel ve organik kullandığım ürünlerin çoğunda sertlik sorunu yaşadım.
Şimdilerde de kıvırcık saçlarımı şekillendirmek için Organix citrus mango saç şekillendiricisi almak istiyorum.Daha iyi önerileri olan varsa kıvırcık saç şekillendirici hakkında önerilere de açığım.
Elseve arı sütlü şampuan ve saç kremini bir de watsons'ın ballı saç maskesini kullanıyorum.
HCkullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?