• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAÇ BAKIMI

Portakal911

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
8
0
1
33
arkadaşlar merhaba ben uzun zamandir saç dokulmesi problemi yaşıyorum aşırı kansızlık ve stres sonucu saclarim baya döküldü tedavi sonucu kan değerlerim duzeldi ağızdan folik asit ve a vitamini iciyorum saclarim için haftanın 1 yada 2 günü zeytinyagi jojobayagi badem yagi ve yumurta karisimi maske yapiyorum sizce bu maskeye devam etsem yoksa baska oneriniz var mi

zeytinyagi yanında sarımsak da kullanabilirsin dökülmelerde işe yarıyor badem yagi saçını uzatır yumurta işe yarayabilir ama çok kötü kokuyor vitamin desteği alıyorsan yumurta kullanmasan da olur bence. badem yağı zeytin yağı sarımsak maske yapıp kullanabilirsin .

ısırgan suyu kullan.aynı çayı demletir gibi ısırganı kaynat ve demlet sonra suyu süz son durulama suyu olarak kullan .dökülmeyi durdurabilir.

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandir saç dokulmesi problemi yaşıyorum aşırı kansızlık ve stres sonucu saclarim baya döküldü tedavi sonucu kan değerlerim duzeldi ağızdan folik asit ve a vitamini iciyorum saclarim için haftanın 1 yada 2 günü zeytinyagi jojobayagi badem yagi ve yumurta karisimi maske yapiyorum sizce bu maskeye devam etsem yoksa baska oneriniz var mi
prp veya saç mezoterapisi yaptırabilirsin ben bir dönem Mehmet Akgüne prp yaptırmıştım etkilerinden memnun kaldım şuana kadar da dökülmelerim yok denecek kadar az çok sitrese girdiğimde saç diplerimi kaşıyorum ozaman dökülüyordu sonrasında hiç dokunmamaya alıştırdım kendimi yara olmuştu hep kaşıyarak şimdi bir sıkıntım yok araştır derim.

Back