Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya o kadarmi iyoLifeco organik hindistancevizi yaği ef sa ne
Ben cokmu bakimsizim ya acebdax supergro kullanıyorum ben de ayrıca redist keratinli serum ve tony guy serum harika
evet devamlı boyanan saç için gerekiyor ayrıca saç bakım kremi değil saç meskesi tavsiye ederim banyodan sonra da mutlaka durulanmayan saç bakım ürünü ve ışıltı veren serum kullanırımB
Ben cokmu bakimsizim ya acebsuan 3 tane mi
![]()
gliserin de faydalı saça nem veriyor hem de çok ucuzŞampuan markalarının bakım yağlarını alıyorum.Banyo sonrası saçlarımı kolay taramak için kullanıyorum.Ama saçı toparlayan bir etkilerini görmedim.
En güzeli badem yağı bence.Marketlerde satılan değil aktardan alınan saf badem yağı güzel.Biraz daha pahalı ama değer.
Evet bir arastir memnun kalmayan yokHadi ya o kadarmi iyo
Hm ben boyatmiyomevet devamlı boyanan saç için gerekiyor ayrıca saç bakım kremi değil saç meskesi tavsiye ederim banyodan sonra da mutlaka durulanmayan saç bakım ürünü ve ışıltı veren serum kullanırım
gliserinmi netden bulabilirizgliserin de faydalı saça nem veriyor hem de çok ucuz
gliserin de faydalı saça nem veriyor hem de çok ucuz
İnanın denemediğim şey kalmadı hatta bir ara tüm yağları bir şişede karıştırıp kullandım anlık etki hepsinde saç yapısıyla da alakalı olabilir gerçi birşeyler bilen bana da tavsiye ederse iyi olur:)Evet saclar icin en iyi sac bakim yagi markasi sizce ne ve en cok kulkandiklarinizdan ve ya bitkisel olarak yaptiklarinizdan hangisi faydaliboldu.
Dax zor çıkıyor ama arınıyor gayette. Yumurtalı ve zeytinyağlı maskelerden farkı yok saçtan arındırma konusunda.Dax için saçtan çıkmıyor diyorlar. Nasıl çıkartıyorsunuz siz. Forumlarda çıkmıyor diye okuyunca almaktan vazgeçmiştim. Uzamasına yardımcı olan yağ var mı acaba? Konuyu nasıl güzel sabote ettiysem