Sac bakim yağı

Boskbocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
17
8
1
28
Evet saclar icin en iyi sac bakim yagi markasi sizce ne ve en cok kulkandiklarinizdan ve ya bitkisel olarak yaptiklarinizdan hangisi faydaliboldu.

Şampuan markalarının bakım yağlarını alıyorum.Banyo sonrası saçlarımı kolay taramak için kullanıyorum.Ama saçı toparlayan bir etkilerini görmedim.
En güzeli badem yağı bence.Marketlerde satılan değil aktardan alınan saf badem yağı güzel.Biraz daha pahalı ama değer.

Şampuan markalarının bakım yağlarını alıyorum.Banyo sonrası saçlarımı kolay taramak için kullanıyorum.Ama saçı toparlayan bir etkilerini görmedim.
En güzeli badem yağı bence.Marketlerde satılan değil aktardan alınan saf badem yağı güzel.Biraz daha pahalı ama değer.
gliserin de faydalı saça nem veriyor hem de çok ucuz

dax supergro da zaten Hindistan cevizi yağı diğerini kullanmadım en kısa zamanda deneyeceğim

Evet saclar icin en iyi sac bakim yagi markasi sizce ne ve en cok kulkandiklarinizdan ve ya bitkisel olarak yaptiklarinizdan hangisi faydaliboldu.
İnanın denemediğim şey kalmadı hatta bir ara tüm yağları bir şişede karıştırıp kullandım anlık etki hepsinde saç yapısıyla da alakalı olabilir gerçi birşeyler bilen bana da tavsiye ederse iyi olur:)

Dax için saçtan çıkmıyor diyorlar. Nasıl çıkartıyorsunuz siz. Forumlarda çıkmıyor diye okuyunca almaktan vazgeçmiştim. Uzamasına yardımcı olan yağ var mı acaba? Konuyu nasıl güzel sabote ettiysem

Dax için saçtan çıkmıyor diyorlar. Nasıl çıkartıyorsunuz siz. Forumlarda çıkmıyor diye okuyunca almaktan vazgeçmiştim. Uzamasına yardımcı olan yağ var mı acaba? Konuyu nasıl güzel sabote ettiysem
Dax zor çıkıyor ama arınıyor gayette. Yumurtalı ve zeytinyağlı maskelerden farkı yok saçtan arındırma konusunda.
Ve dax kesinlikle saç uzatıyor ve yumuşatıyor saçları.

peki saç diplerine de uygulanabilecek bir ürün var mı? Sadece uçlarına sürmek istemiyorum ben :(

Back
X