Şampuan ve Saç Kremleri Saç Bakım Ürünleri Kullananlar Buraya Yardımcı Olurmusunuz Bana ? :)

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Kızlar Saçlarım aşırı döküldü ve inceldi.sonuç olarak seyrek sönük ince telli cansız saçlarım var Bu Aralar çok iyi saç bakım ürünleri gözüme çarptı krem şampuan argan yağı vs. peki siz saç bakımı için neler kullanıyorsunuz yazarsınız sevinirim :)

John frida serumlarını tavsiye ederim saç tipine göre gerçekten işe yarıyor.
Ama yok pahalı gelir diosan doğal yollar en iisi.
Badem yağı, tahin yağı, argan( ki kullanımı hassas kişiye özel kullanım şekli vardır)
eğer doğal bişiler deniceksen en yakın aktara gitmelisin onlar çok iyi yönlendirio.
Badem yağı bana ii geldi ancak devamlı kullanmak lazım bi süre sonra yine seğrelio saçlar çünkü.
Ben haftada 1 veya 2 defa badem yağı sürüyodum. Yine başlamam şart..

Bunu ikkate Alıcam Canım Çok Güzel Önerilerde bulunmuşsun

Argan yağının oda arkadaşımın saçlarına kısa sürede hacim verdiğini ve parlaklığını artırdığını gördükten sonra dün ilk işim Argan yağı almak oldu.Merak ettiğim cilt üzerinde etkisinin nasıl olduğu yönünde.Öyle ki ya yüz bölgesinde tüy çıkarırsa diye tepkiler bile aldım..

Canım Şu argan Yağını herkes çok met ediyor mutlaka alıcam böyle saöç kremlerinde argan yağlı ürünler var mı bildiğin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…