Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Garnier in bu ürünleri tr de yoktur kesin ben hic gormedim amanita dun bana gunes koruyucu onerdi oda kalmamis yurtdisindaki teyzemden koliyle getirtecem artik mecbur
Garnier in bu ürünleri tr de yoktur kesin ben hic gormedim amanita dun bana gunes koruyucu onerdi oda kalmamis yurtdisindaki teyzemden koliyle getirtecem artik mecbur
Bende baya aradim varya ayni urunu bulmak cidden zor ama benzeyeni aldim Yaahahahhah bosver Teyzen getirirse daha guzel bende burda bulamadiklairmi anneme diycem yazin getirsin
Veet şeker ağdasini al. Bunu genis bi cezvede yarisina kadar su koyup kaynatiyorm eriyo kendi kabi icinde. Icinde bezi ve agda kaşığı var kendi bezi yetmiyo bi kac uygulamadan sonra onu ayri al ama yumusak olanlardan olsun. Tahtasi ile ince tabaka sür ve bezle hafif derini gerip cek olduda bitti maşallah Ince veya genis kesip işini görüyorsun cok kolay oluyo bununla ve pratik Cilt soyulmuyor ve daha yumuşak o bantlara göre. 2 yıldır bes dk da genetik ve kol altini bununla hallediyorum miss
Bende baya aradim varya ayni urunu bulmak cidden zor ama benzeyeni aldim Yaahahahhah bosver Teyzen getirirse daha guzel bende burda bulamadiklairmi anneme diycem yazin getirsin
Veet şeker ağdasini al. Bunu genis bi cezvede yarisina kadar su koyup kaynatiyorm eriyo kendi kabi icinde. Icinde bezi ve agda kaşığı var kendi bezi yetmiyo bi kac uygulamadan sonra onu ayri al ama yumusak olanlardan olsun. Tahtasi ile ince tabaka sür ve bezle hafif derini gerip cek olduda bitti maşallah Ince veya genis kesip işini görüyorsun cok kolay oluyo bununla ve pratik Cilt soyulmuyor ve daha yumuşak o bantlara göre. 2 yıldır bes dk da genetik ve kol altini bununla hallediyorum miss Eki Görüntüle 3067994 Eki Görüntüle 3067995
Oo bak teyzeden hersey istenir sen listeni yap iste o gunes kremi varya burda 20 euro bile değil Bu sac urunleri zaten fiyatlari cok cok uygun teyzecigin alsin mutlaka
The ordinary markası da piyasaya "Herkes için cilt bakımı" sloganıyla sunulmuş. Satışa sunulduğu ülkede 5-10 birim paralara satılıyormuş. Bizdeki fiyatlar... hayir ağlamıyorum.
The ordinary markası da piyasaya "Herkes için cilt bakımı" sloganıyla sunulmuş. Satışa sunulduğu ülkede 5-10 birim paralara satılıyormuş. Bizdeki fiyatlar... hayir ağlamıyorum.