SelamSelaaam Bende geldim.
Bende geçenlerde kendime Dax Supergro aldım saçlarım çok geç uzuyor ve ince telli diyebir kaç kere kullandım fazla sürünce arındırması güç olsa da saçlarıma hacim verdiğini hissettim. Bi hoş görünüyor saçlarım. Bakalım denildiği gibi çabuk uzatacak mı merak içindeyim
Benim saç rutinim yıka çık yaz ise kendi kurusun kış ise kurut tara
Saçların daha hızlı uzaması için belirli dönemler var. O zamanlarda kesilen saçların daha hızlı ve sağlıklı uzadığını söylüyorlarSelaaam Bende geldim.
Bende geçenlerde kendime Dax Supergro aldım saçlarım çok geç uzuyor ve ince telli diyebir kaç kere kullandım fazla sürünce arındırması güç olsa da saçlarıma hacim verdiğini hissettim. Bi hoş görünüyor saçlarım. Bakalım denildiği gibi çabuk uzatacak mı merak içindeyim
Aynı ben .Benim saç rutinim yıka çık yaz ise kendi kurusun kış ise kurut tara
Kapalı olduğum için balkona çıkamıyorumAynı ben .Kurutma makinesi kullanmıyorum. Yazın kurusun diye balkona çıkıyorum kışın da sobanın önüne oturuyorum.
Şey ben de kapalıyım ama evimiz müstakil ve dört tarafı da ağaçlarla çevrili kimse bizi göremiyor.Kapalı olduğum için balkona çıkamıyorumSaçlarım benim çok gür ama doğumdan sonra sol şakağımda dökülmeler var Kel kaldım
Hayırlı olsun topiğinEki Görüntüle 3067903
Saç bakımını maskeler ya da duş sonrası uygulanan bakım yağları ile sınırlandırarak aslında en büyük yanlışı yapıyoruz. Zira saç bakımının temeli saç temizliğinden geçer. Mesela evini düşün. Biraz dağınık, tozlanmış ve hafiften kirlenmiş olsun. Sen de oda kokusu sıkmış, yerlere kilim, masalara da örtü sermişsin. Belki bir anlığına durumu kurtarmış olsan da evin temizlenmiş olur mu? Ya da daha bakımlı gözükür mü? İşte temizliği doğru bir şekilde yapılmamış olan saça bakım yapmaya çalışmak da tıpkı buna benzer.
Bu topiğin amacı saç bakımı için birbirimize önerilerde bulunmak, memnun kaldığınız ürünleri paylaşmak olacak.
Ben şahsen saç bakımına çok özen gösteriyorum. Son 6-7 yıldır kapalıyım ve kapali arkadaşlar bilir güneş görmeyen havasiz kalan saçlar hacmini yitirip nemini kaybedebiliyor. Bunun önüne nasil geçiyorum/ geçmeye çalışıyorum anlatayım.
Evde yabanci yoksa yazma takmam saçlarım herdaim açık veya topludur.
Güneşli günlerde balkonda bu fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum.
Duş alırken saça sıcak su ve silikon paraben içeren ürünler kullanmamaya özen gösteriyorum.
Duştan çıkmadan önce sadece saçların uçlarına 'diplere gelmeyecek şekilde saç kremi uygulayıp tarıyorum ve güzelce durulayıp çıkıyorum.
Duş sonrası saç kurutma makinesi kullanmıyorum.
Saçımdaki fazla suyu havlu ile nazikçe bastırıp alıyorum.
Sonrasında saçlarım nemliyken besleyici onarıcı saç spreyi sıkıp, saç yağını (argan yağli,papatya yağli vb.) Sürüp o nemin saça hapsolmasını amaçlıyorum 'ki işe yarıyor.
Saçınızın kendi kendine kurudugunda nasil yumuşak ve hacimli olacağını göreceksiniz zamanla, birazcik sabır istiyor saçlar.
Evde olduğunuz zamanlar kendi kendine kurumasına izin verin.
Varsa değişik, güzel sonuçlar aldığınız yöntemler kürler ve ürünler buyrun çıkın çıkın gelin.
■Cilt bakımı için de C Calcifer 'in topiğine bakabilirsiniz orda bir çok bilgi mevcut
Thread 'Cilt bakımı rutinimiz ' Cilt bakımı rutinimiz
Sarımsak sürmek yeniden dökülen yerleri cıkarıyor diyorlar tabi kokusuna dayanabilirsenKapalı olduğum için balkona çıkamıyorumSaçlarım benim çok gür ama doğumdan sonra sol şakağımda dökülmeler var Kel kaldım
ay yok sarımsak yanık yapıyor sürmem hehehe. Dermaroller yapmayı düşünüyorumSarımsak sürmek yeniden dökülen yerleri cıkarıyor diyorlar tabi kokusuna dayanabilirsen
Yanlış zamanda kesmişindirSac uzatma urunleri ciddi ise yariyor mu ? Normalde hizli uzardi sacim. Resmen küstüler gecen sene ki boyama isleminden sonra
Onun için de cilt bariyerine zarar veriyor diyorlar ama doğru bilmiyorum ki herkes birsey söylüyoray yok sarımsak yanık yapıyor sürmem hehehe. Dermaroller yapmayı düşünüyorum
Yüzüme sürmem zaten saç derisinde faydası oluyor diye biliyorum. cesaret edebilirsem deneyeceğimOnun için de cilt bariyerine zarar veriyor diyorlar ama doğru bilmiyorum ki herkes birsey söylüyor
Ne zaman kesilmeli nerden bilecegim calcim ?Yanlış zamanda kesmişindir
bulup atacağım sanaNe zaman kesilmeli nerden bilecegim calcim ?
Bende bi cehalete kapılıp kakül kestirdim 3 haftayı geçti ama nasıl rahatsız oluyorumSelam
Bende ocak ayında almıştım düzenli kullanımda gerçekten uzatıyor ocak ve şubatın ortalarına kadar düzenli kullanabildim sonrasında uğraşmak istemedim ayda 2 veya 3 kere kullanıyorum ama düzenli kullandığım süre zarfında gerçekten uzattı 2 3 cm gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?