- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Su sitedeki fiyat beni düşündürmedi değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son ki alışverişim buydu fiyatlar uygun burda evetThe ordinary markası da piyasaya "Herkes için cilt bakımı" sloganıyla sunulmuş. Satışa sunulduğu ülkede 5-10 birim paralara satılıyormuş. Bizdeki fiyatlar... hayir ağlamıyorum.
Askim gecici olarak satisa kapali yaziyor
Olur olur ılık agda bu da is gorur canım dene bi
Yarin aliyim hemen, insallah derimi yuzmem ulan bir agda bulmak bile ne kadar zor ya aglicamOlur olur ılık agda bu da is gorur canım dene bi
Benim minik kuzum guzel suratini yirimmSaç bakımı en sevdiğim şeylerden biridir, bayılırım. Son zamanlarda saçıma çok bakamıyorum, sınav ömrümü yedi. Bir aydır curly girl methoda sardım. Biraz kendime uyarladım tabi. Örneğin saç ürünlerimden silikonu tamamen çıkardım ama sülfat hâlâ var. Çünkü sülfatsız şampuanlar iyice pahalandı. Saçlarımın nemini artırmak istiyorum ki dalgalarım ortaya çıksın. Güncel hali bu, az önce çektim, orijinal yoluk halimle
Eki Görüntüle 3068010 Eki Görüntüle 3068011
Ilık ağda sir agda gibi şok etkisi yaratmiyo ya agdadan sonra cilt yumusak kaliyo sir agdayi cikar hayatindan alma bida. Ve agda sonrasu yag kullanma ihtiyacı olmuyo cunku deride agda kalmiyoYarin aliyim hemen, insallah derimi yuzmem ulan bir agda bulmak bile ne kadar zor ya aglicam
Hafif dalgalı. Gerçekten güzel bakıp iyi nemlendirdiğimde çok güzel dalgalar ortaya çıkıyor ama son zamanlarda çok üzerine düşmediğim için biraz soluklaştı.Benim minik kuzum guzel suratini yirimm
Doğal düz dimi senin saç ?
Parlakligi cok guzel sakin boya batagina dusme olur mu bakımını duzenli yaparsan mis gibi saçların var maşa veya duzlestirici de gerektirmiyo kırık derdin olmaz.Hafif dalgalı. Gerçekten güzel bakıp iyi nemlendirdiğimde çok güzel dalgalar ortaya çıkıyor ama son zamanlarda çok üzerine düşmediğim için biraz soluklaştı.
Saç rengimi seviyorum en son 5 yıl önce maşa yaptım. Saç kurutma makinesi kullanmıyorumParlakligi cok guzel sakin boya batagina dusme olur mu bakımını duzenli yaparsan mis gibi saçların var maşa veya duzlestirici de gerektirmiyo kırık derdin olmaz.
Iste ferasetSaç rengimi seviyorum en son 5 yıl önce maşa yaptım. Saç kurutma makinesi kullanmıyorum
Bu yoluk hali ise benimkini gormeSaç bakımı en sevdiğim şeylerden biridir, bayılırım. Son zamanlarda saçıma çok bakamıyorum, sınav ömrümü yedi. Bir aydır curly girl methoda sardım. Biraz kendime uyarladım tabi. Örneğin saç ürünlerimden silikonu tamamen çıkardım ama sülfat hâlâ var. Çünkü sülfatsız şampuanlar iyice pahalandı. Saçlarımın nemini artırmak istiyorum ki dalgalarım ortaya çıksın. Güncel hali bu, az önce çektim, orijinal yoluk halimle
Eki Görüntüle 3068010 Eki Görüntüle 3068011
Yazik bize gerçekten ya.En son ki alışverişim buydu fiyatlar uygun burda evet
Türkiye'de yok dimi bu da?The INKEY list de onun gibi uygun ve güzel bence urunleri
Bahahahah odeyeceksen fiyat kotu odemeyeceksen on numaraGecen gun teyzeme diyorumki teyze bak bu kremi 300tl ye aldim, bakti guldu sonra dediki o burda 20 euro deyze dedim getirmezsen seni reddederim
Biri sac kremi dustan sonra biri sac yagi biri de sac bakim spreyi valla yariyormu gorecem dahaNe ise yariyor bunlar
Ahh burda da Yok bu veetin sérisi haydaaaE bundanda yok burda yav ben bu ulkeyi terk ederim ha artik baska markalara bakiyim birde puff
Sephora da olmali.Türkiye'de yok dimi bu da?
Hadi bakalim. Kullaninca yorumunu bekliyorum.Bahahahah odeyeceksen fiyat kotu odemeyeceksen on numara
Biri sac kremi dustan sonra biri sac yagi biri de sac bakim spreyi valla yariyormu gorecem daha
Ahh burda da Yok bu veetin sérisi haydaaa