- 28 Mart 2020
- 4.004
- 16.564
Onu bende duymuştum ama hangi günler olduğunu bilmiyorumSaçların daha hızlı uzaması için belirli dönemler var. O zamanlarda kesilen saçların daha hızlı ve sağlıklı uzadığını söylüyorlar
Ay takvimi yazınca çıkıyor senesine dikkat edinOnu bende duymuştum ama hangi günler olduğunu bilmiyorumbenim saçlar gün ay dinlemiyor aşırı yavaş uzuyorlar
İnşallah ama fazla sürme nohut tanesi yeter sonra arındırması zulüm olabiliyorBende bi cehalete kapılıp kakül kestirdim 3 haftayı geçti ama nasıl rahatsız oluyorumuzasınlar diye aldım deli olacağım inşallah bende de işe yarar
Evet ya iki gün önce abandım bayaİnşallah ama fazla sürme nohut tanesi yeter sonra arındırması zulüm olabiliyor
Saol canimTopiğin hayırlısı olsun X xnobodyx bende düzenli aralıklarla ombre yaptırıyorum ondan mıdır bilmiyorum saçlarım kabarıyor normalde dalgalı ama boyattıktan sonra dalga olmuyor kabarık değişik bir şey oluyor bu sebepten saçlarımı şekillendirmeden çıkamıyorumönerileriniz varsa seve seve dinler denerim
He bu arada düzenli saç kremi banyo sonrası pantene argan yağlı yağını sürerim ona rağmen kabarıyor ama yumuşak sert değil
Ay takvimine goreydi dimi oSaçların daha hızlı uzaması için belirli dönemler var. O zamanlarda kesilen saçların daha hızlı ve sağlıklı uzadığını söylüyorlar
Instada kozmik blog sayfasi var onlar paylasiyorlar boyle kesim gunu, agda günü vsAy takvimine goreydi dimi o
Gecmis olsun bebeğim rabbim bir daha o masaya yatirmasinSelam aşkolar, benim saclarim gur ve kalin tellimalesef boyatip baya yiprattim, en son koyu renge boyayıp az az kesmeye başladım kendim. Kendi sacima donene kadar kesicem boyle. Hem banyoda hem banyo sonrasi sac kremi kullanıyorum yoksa taranmiyor saçım. Kucukken saclarim cok guzeldi yumusacik ve uclari dalga dalgaydi ama maalesef ameliyat gecirdim ve saclarimi kazidilar. O gun bu gundur at kili gibi saclarim hiç sevmiyorum bir turlu yeterli neme ulasamiyorlar bol nemli maske onerilerine açığım
Evet hindistan cevizi yağı cok guzel yumuşatırHayırlı olsun topiğin
Ben de tesettürüyüm , evde acıyorum hep.
Banyoda saç bakım kremi kullanıyorum ve nemliykende onarıcı saç yağı.
Bir de 15 günde bir Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı , badem yağı karıştırıp 1 saat bekletip yıkıyorum.
Konuyu takipteyim bakalım kk nın hatunları neler yapıyormus
Calcik dayim dermaroller ile saclarini gurlestirdi bi ara sorayim nasil yaptigini sana anlatirimay yok sarımsak yanık yapıyor sürmem hehehe. Dermaroller yapmayı düşünüyorum
Tenk yu beybi siz istediniz bende actim hahahaAmanita hayirli olsun canim topigin
Bende ayniCemoos gibiyim kendi kendine kurusa inanilmaz kabariyor
Ağda gününe uyamam adetten adete yapıyorum hiç şaşmazInstada kozmik blog sayfasi var onlar paylasiyorlar boyle kesim gunu, agda günü vs
Evet evet açıcı kullanıyorlarSaol canimombreli saça baya dikkay etmen lazm açıcı kullaniliyordu dimi yapilis asamasinda ,? Sari tonlardaki saclar ekstra bakim istiyor
Sagol canim aminGecmis olsun bebeğim rabbim bir daha o masaya yatirmasin
Evet hindistan cevizi yağı cok guzel yumuşatır
Calcik dayim dermaroller ile saclarini gurlestirdi bi ara sorayim nasil yaptigini sana anlatirim
Tenk yu beybi siz istediniz bende actim hahaha
Ağda gününe uyamam adetten adete yapıyorum hiç şaşmaz
Teşekkür ederim canımAmanitoşum topiğinn hayırlı olsunn bende uzun saçlıyım elimden geldiğince maske bakımları yapıyorum takipteyim
Of ofEvet evet açıcı kullanıyorlar
Takvim at bakalim bana uyuyorsa yapayimSagol canim amin❤ kiz valla uyanlar cok memnun baya azaliyormus ve arası uzuyormus. Ben denenedim oyle diyolla
Hoşgeldin jennam teşekkür ederim