Saç Bakım Ürünleri Saç Bakım Topiğimiz🧴💇‍♀️✨️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bu

Eklentiler

• 64F9632E-FD3A-42D3-8B65-D2D21EBD382C.jpeg
    64F9632E-FD3A-42D3-8B65-D2D21EBD382C.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 97
Topiğin hayırlısı olsun X xnobodyx bende düzenli aralıklarla ombre yaptırıyorum ondan mıdır bilmiyorum saçlarım kabarıyor normalde dalgalı ama boyattıktan sonra dalga olmuyor kabarık değişik bir şey oluyor bu sebepten saçlarımı şekillendirmeden çıkamıyorum:KK12:önerileriniz varsa seve seve dinler denerim:KK48::KK51:
He bu arada düzenli saç kremi banyo sonrası pantene argan yağlı yağını sürerim ona rağmen kabarıyor ama yumuşak sert değil:KK64:
Saol canim 😘 ombreli saça baya dikkay etmen lazm açıcı kullaniliyordu dimi yapilis asamasinda ,? Sari tonlardaki saclar ekstra bakim istiyor

Merhaba topik hayırlı olsun.
Eskiden de cok guzel saclarim yoktu ama ön kismim 2 yılda aşırı döküldü. Zaten kafamda genel bir seyrelme var. Sanirim çoğu geçen sene döküldü hem diyet yaptım hem emzirme sureci vardi...
Saçımı baya kestirip bakim yapmak istiyorum. Emzirmeyide sonlandirdim her türlü öneriye açığım. Yeniden saç çıkarmı bilemiyorum ama badem yağı vs deneyecegim bakalim..

Selam aşkolar, benim saclarim gur ve kalin telli😐 malesef boyatip baya yiprattim, en son koyu renge boyayıp az az kesmeye başladım kendim. Kendi sacima donene kadar kesicem boyle. Hem banyoda hem banyo sonrasi sac kremi kullanıyorum yoksa taranmiyor saçım. Kucukken saclarim cok guzeldi yumusacik ve uclari dalga dalgaydi ama maalesef ameliyat gecirdim ve saclarimi kazidilar. O gun bu gundur at kili gibi saclarim hiç sevmiyorum 😐😐 bir turlu yeterli neme ulasamiyorlar bol nemli maske onerilerine açığım
Gecmis olsun bebeğim rabbim bir daha o masaya yatirmasin 🙏
Hayırlı olsun topiğin 😊
Ben de tesettürüyüm , evde acıyorum hep.
Banyoda saç bakım kremi kullanıyorum ve nemliykende onarıcı saç yağı.
Bir de 15 günde bir Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı , badem yağı karıştırıp 1 saat bekletip yıkıyorum.

Konuyu takipteyim bakalım kk nın hatunları neler yapıyormus 😃😃
Evet hindistan cevizi yağı cok guzel yumuşatır 🤌🏼
ay yok sarımsak yanık yapıyor sürmem hehehe. Dermaroller yapmayı düşünüyorum
Calcik dayim dermaroller ile saclarini gurlestirdi bi ara sorayim nasil yaptigini sana anlatirim
Amanita hayirli olsun canim topigin 😍

Bende ayni Cemoos Cemoos gibiyim kendi kendine kurusa inanilmaz kabariyor 🤣
Tenk yu beybi siz istediniz bende actim hahaha😅
Instada kozmik blog sayfasi var onlar paylasiyorlar boyle kesim gunu, agda günü vs
Ağda gününe uyamam adetten adete yapıyorum hiç şaşmaz 😆

Gecmis olsun bebeğim rabbim bir daha o masaya yatirmasin 🙏

Evet hindistan cevizi yağı cok guzel yumuşatır 🤌🏼

Calcik dayim dermaroller ile saclarini gurlestirdi bi ara sorayim nasil yaptigini sana anlatirim

Tenk yu beybi siz istediniz bende actim hahaha😅

Ağda gününe uyamam adetten adete yapıyorum hiç şaşmaz 😆
Sagol canim amin🤲❤ kiz valla uyanlar cok memnun baya azaliyormus ve arası uzuyormus. Ben denenedim oyle diyolla🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X