Saç Bakım Ürünleri Saç Bakım Topiğimiz🧴💇‍♀️✨️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Argan yağı kullanıyorum canım ama kalmadı birde hindistan cevizi yağı istiyorum herkes anlata anlata bitiremedi 😅
Onu marketlerde bulabilirsin maske gibi saca kullanip yıkıyorsun yumusatiyor denemistim bir kere.

Bugun bu yeni cicileri aldim 😆
Gliss kur hyaluron ve deniz yosunlu sivi sac kremi sprey formunda,
panten argan yaği
Diğer iki minik de tek kullanımlık sac bakim kremi denicem ilk defa bunlari @mybiglove önermişti 😘
Eki Görüntüle 3071797

Cemoos Cemoos Magnifiaque Magnifiaque @Tiniminimavihanim Hemsirecik Hemsirecik A Arrietty_ Z Zerre My_Moonlight06 My_Moonlight06 Fatmazell Fatmazell @Calcifer
Harika umarım saçlarına iyi gelir 🤗🥰 genelde pantene bu konuda başarılı bence şampuanı saç kremi saçları yumuşacık yapıyor🥰

Harika umarım saçlarına iyi gelir 🤗🥰 genelde pantene bu konuda başarılı bence şampuanı saç kremi saçları yumuşacık yapıyor🥰
Evet yillarca kullandim başarılı bi marka bencede 🥰
Ayy kuzucum harika bunlar bu mavi gliss kur u duydum ama denemek firsatim olmamisti nasil etki edecek aceba 😍
Kokusu güzel demeyince haber veririm sana canm

Bugun bu yeni cicileri aldim 😆
Gliss kur hyaluron ve deniz yosunlu sivi sac kremi sprey formunda,
panten argan yaği
Diğer iki minik de tek kullanımlık sac bakim kremi denicem ilk defa bunlari @mybiglove önermişti 😘
Eki Görüntüle 3071797

Cemoos Cemoos Magnifiaque Magnifiaque @Tiniminimavihanim Hemsirecik Hemsirecik A Arrietty_ Z Zerre My_Moonlight06 My_Moonlight06 Fatmazell Fatmazell @Calcifer

Süperrrrrr güle güle kullan canim İnshaAllah faydasını görürsün.. Gliss markasının çok sprayini aldım ama bunu hiç denemedim güzelse bende alırım ☺️

Bekliyorum bu arada ben yaglari cok sevdim 😍bakalim nasil olacak saclarim
Ilk kullaninca bile farkediyo insan
Süperrrrrr güle güle kullan canim İnshaAllah faydasını görürsün.. Gliss markasının çok sprayini aldım ama bunu hiç denemedim güzelse bende alırım ☺️
Yeni sanirim bu bende Dm de gördüm bugun aldim ☺️
Glissin bu sac kremini ilk defa gordum, guzelles bizede sonuclari yaz 😘
Yazarim🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X