- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Onu marketlerde bulabilirsin maske gibi saca kullanip yıkıyorsun yumusatiyor denemistim bir kere.Argan yağı kullanıyorum canım ama kalmadı birde hindistan cevizi yağı istiyorum herkes anlata anlata bitiremedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu marketlerde bulabilirsin maske gibi saca kullanip yıkıyorsun yumusatiyor denemistim bir kere.Argan yağı kullanıyorum canım ama kalmadı birde hindistan cevizi yağı istiyorum herkes anlata anlata bitiremedi
Hic kullanmadığım icin bilemiyorum.canimBeleş sirke bal tadı verir falan. İnşallah kel falan kalmam
Hepsini toplu alayım diyorum canımOnu marketlerde bulabilirsin maske gibi saca kullanip yıkıyorsun yumusatiyor denemistim bir kere.
Ben de deneyerek öğreneceğim.Hic kullanmadığım icin bilemiyorum.canim
Maalesef kozmetik batagina girinve cikamiyosunHepsini toplu alayım diyorum canım
Tek tek almaya içim el vermiyor batmisken tam batayim
Birsey olmaz yaBen de deneyerek öğreneceğim.
Ayy kuzucum harika bunlar bu mavi gliss kur u duydum ama denemek firsatim olmamisti nasil etki edecek acebaBugun bu yeni cicileri aldim
Gliss kur hyaluron ve deniz yosunlu sivi sac kremi sprey formunda,
panten argan yaği
Diğer iki minik de tek kullanımlık sac bakim kremi denicem ilk defa bunlari @mybiglove önermişti
Eki Görüntüle 3071797
Cemoos Magnifiaque @Tiniminimavihanim Hemsirecik A Arrietty_ Z Zerre My_Moonlight06 Fatmazell @Calcifer
Harika umarım saçlarına iyi gelir genelde pantene bu konuda başarılı bence şampuanı saç kremi saçları yumuşacık yapıyorBugun bu yeni cicileri aldim
panten argan yaği
Diğer iki minik de tek kullanımlık sac bakim kremi denicem ilk defa bunlari @mybiglove önermişti
Eki Görüntüle 3071797
Cemoos Magnifiaque @Tiniminimavihanim Hemsirecik A Arrietty_ Z Zerre My_Moonlight06 Fatmazell @Calcifer
Evet yillarca kullandim başarılı bi marka bencedeHarika umarım saçlarına iyi gelir genelde pantene bu konuda başarılı bence şampuanı saç kremi saçları yumuşacık yapıyor
Kokusu güzel demeyince haber veririm sana canmAyy kuzucum harika bunlar bu mavi gliss kur u duydum ama denemek firsatim olmamisti nasil etki edecek aceba
Bekliyorum bu arada ben yaglari cok sevdim bakalim nasil olacak saclarimEvet yillarca kullandim başarılı bi marka bencede
Kokusu güzel demeyince haber veririm sana canm
Bugun bu yeni cicileri aldim
panten argan yaği
Eki Görüntüle 3071797
Glissin bu sac kremini ilk defa gordum, guzelles bizede sonuclari yazBugun bu yeni cicileri aldim
panten argan yaği
Eki Görüntüle 3071797
Gliss i kullandiniz mi acaba? Bugün gordum burda market de. Alsam mi emin olamadimEki Görüntüle 3067988
Bunu buraya da birakim
Amanitayla konustuktan sonra aldim hemen baslamaliyim heyecanla
Kuzum duydum ama hic kullanmadim her kes iyi diyor ama bilmiyorumGliss i kullandiniz mi acaba? Bugün gordum burda market de. Alsam mi emin olamadim
Ilk kullaninca bile farkediyo insanBekliyorum bu arada ben yaglari cok sevdim bakalim nasil olacak saclarim
Yeni sanirim bu bende Dm de gördüm bugun aldimSüperrrrrr güle güle kullan canim İnshaAllah faydasını görürsün.. Gliss markasının çok sprayini aldım ama bunu hiç denemedim güzelse bende alırım
YazarimGlissin bu sac kremini ilk defa gordum, guzelles bizede sonuclari yaz
Kiz aldigini soruyor fotoda kiKuzum duydum ama hic kullanmadim her kes iyi diyor ama bilmiyorum
Evrupali seniKuzum duydum ama hic kullanmadim her kes iyi diyor ama bilmiyorum
Benim kafa nerde bende cozemedim ama al tavsiye ederim sac duzlestirirken bile surdum az sonra duzlestirdim farki anliyorsun Birde sac bir yumusacikEvrupali seni
Yarin alayim bende
O kadar gunduz kusagi izlersen olacagi bu o kadinlara evrileceksin Allah korusun ayBenim kafa nerde bende cozemedim ama al tavsiye ederim sac duzlestirirken bile surdum az sonra duzlestirdim farki anliyorsun Birde sac bir yumusacik
Sac duzlestiricimi attim gecen. Kivirciklari ortaya cikarmaya calisiyorum. Birde saman gibi sacim. Yumusaklik elde etme cabasindayim.Benim kafa nerde bende cozemedim ama al tavsiye ederim sac duzlestirirken bile surdum az sonra duzlestirdim farki anliyorsun Birde sac bir yumusacik