Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç bakım kürüm uygulayın sonucunu görün

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ya şampuanın içerisine katarsam daha kolay olur diye düşünmüştüm..hem her yıkamada fayda sağlarım diye..ayrıca o ampüller sağlık karnesine de yazılıyor sanırım. doktora gittiğinizde ilaç sayfanızda boş yer kaldığında altına ekletebilirsiniz. Yağları sorarsanız da, menekşe yağını 4 tl ye çam terebentini de 2 tl ye aldım.

cnm menekşe çok güzel koku veriyor vede parlaklık düşün artık saçlarım benim kuru kirpi olanlardırfön çekince sanki düz saçlıyım gibi duruyor.ama bence diğer yağlarıda katıp ayda birde bakım yap 1 saat bekle sonra yıka dahada faydası var

çok soru soruyorum biliyorum canım ama bepanten ve evigen 2si bir arada 5 mi yoksa mantiken tek bepanten 5 gibi galiba

sagol paylasim icin de bu almanyadada o saydigin seyler olsa keske yapardim offfff anam offfff turkbayragi sakin türkiyeden ayrilim demeyin türkiye cennetdir

buda guselmıs de camterebentınden korktumyorumlardan sonra bende sampuanımın ıcıne asprın bal evıgen ampul ve aktardan aldıgım bılumum butun yaglarııcınde bulunduran bır paket aldım onukatıyorum bunu da denerım belkı tskler aklımdabulunsun

benimde saçlarım kuru ama dipleri yaglı menekşe yagının zararı olurmu.yada yag kullanabilirsem hangi yagı kullanmammı tavsiye edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…