• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç bakım kürüm uygulayın sonucunu görün

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
245
363
Diğer
arkadaşlar biz kadınların en çok değer verdiği yerlerden saç en önemli aksesuarıdır.şimdi kendimde ve eşimde denediğim kürü vereceğim.bu kür hem saçı uzatıyo hem canlandırıyo hem kırıklara ii geliyor hemde parlatıyor.

1 şişe tatlı bademyağı
1 yumurta tamamı
1çaybardağı has zeytinyağı(küçük çay bardaklarından ajda bardaklardan değil)
1 bepanten kapsül(1 pakette 5 tanevar sadece 1 tanesini kırıp içine katıyosunuz)
1 evigen kapsül(1 pakette 5 tanevar sadece 1 tanesini kırıp içine katıyosunuz)
1 tatlı kaşığı menekşe yağı
1 küçük şişe çamterebentin ıSTEYEN KOYMAYABıLıR ÇAMTEREBENTıN ÇOK ŞART DEĞıL

kızlar bunların hepsini kaiice çırpıp saçlarınıza masaj yaparak yediriyosunuz tepeden en ucuna kadar bakım için sıvı bittikten sonra bi 5 dk parmak uçlarınızla derinizi kaşır gibi kaşıyın yedirin.

menekşe yağı hem parlaklık hemde hoş bir koku bırakıyor saçta 1 haftaya kadarda kokusu hissediliyor.

benim saçlarım çok kuru ve yıpranmıştır genelde ayda 1 bu kürü yaparım saçlarım ipek gibi oluyo ve dolgun canlı parlak oluyo.

1 saat bekleyin sakın bişeyle sarmayın ben birkere streç filmle sardım terledi saçlarım ve şakır şakır yanaklarımdan ensemden aktı.
sonra banyoda önce duru suyla iiyice yıkayın sonra sabunlayın püf noktası orda hiçbir zaman saçta bakım varken direk şampuanlanmaz.önce duru suyla atılacak sonra şampuan ve kreme geçilecek.

bu arada eşim bıttım sabunu kullanıyo bende haftada 1 onunla yıkanıyorum.saç çıkarmaya yardımcı aktarlarda var goggledanda araştırabilirsiniz.

:enbuyukkk::enbuyukkk:

Son düzenleme:
bu arada benim kürüm artıyo artanınıda eşime yapıyorum.sizler bir başkasınada yapabilirsiniz çok oluyo 2 kafalık yani

çok teşekkür ederim canım benim saçlarım da kuru inşallah yaparım ne kadara alıyorsun hesini ögrenebilir myim?birde dediğin bebanten çamterabentin,evigen filan bunlar ecnanelerde mi bulunuyor

çok teşekkür ederim canım benim saçlarım da kuru inşallah yaparım ne kadara alıyorsun hesini ögrenebilir myim?birde dediğin bebanten çamterabentin,evigen filan bunlar ecnanelerde mi bulunuyor

evigen ve bepanten eczaneden alıyosun 5 tl onlar
bademyağı çamterebentin melisada aktardan 5 ytl

cam terebentin bir kucuk sise mi?????

evt cnm onların bi büyükleri var bide küçükleri en kçüğünü alıcaksın

cam terebentini herkes damlalarla katar bakim kurlerine bir kucuk sise cok cok cok fazla degil mi arkadasim? bir yanlislik olmasin?

valla ben bazen katıyorum bazende büyük şişe alıp şampuanıma katıyorum ama bi zararını görmedim istersen sen koymayabilirsin diğerleriyle yap cnm mesela evde bugün yoktu çamterebentin koymadım ben onsuzda olur şart değil yani şekerim.

evigen ve bepanten eczaneden alıyosun 5 tl onlar
bademyağı çamterebentin melisada aktardan 5 ytl
çok soru sordum ama ayrı ayrı mı 5 tl yoksa toplam mı 5 tl:sm_confused:

ayrı ayrı cnm tam 5 değil eczanedekiler heralde evigen 4buçuk olması lazım bu arada melisa yağı bir kaç kez kullanılıyo 1 tatlı kaşığı onu ben 3 kez kullanıyorum yani.

valla ben bazen katıyorum bazende büyük şişe alıp şampuanıma katıyorum ama bi zararını görmedim istersen sen koymayabilirsin diğerleriyle yap cnm mesela evde bugün yoktu çamterebentin koymadım ben onsuzda olur şart değil yani şekerim.

cam terebentin saclari hizli uzatir ama saclari ayrica da cok kurutur caniim. o yuzden damla damla katar herkes fazlasi cidden cok zararli..
sen bi dikkat et cam terebentin olcune istersen..

Ben de şampuanımın içerisine birer tane bepanten ve evigen ampül kırıyorum..onlar da saçı besliyor. Menekşe yağını da biraz damlatsam olabilir sanırım şampuanın içerisine.

Arkadaşlar..benim şampuanımın içerisinde zaten bepanten ve evigen ampül vardı..şimdi menekşe yağı ve çam terebenti de katmak istiyorum.. aktardan aldım ikide 20 ml. yaklaşık 300 ml şampuanın içerisine onların hepsini mi katayım yoksa yarısını filan mı..bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle çam terebenti konusunda kararsız kaldım..bazı arkadaşlar hepsini katıyorlarmış bazı arkadaşlar da o çok kullanıldığında zarar verir diyor. Aklım karıştı yani.. CADIARZU

Gerçi pardon yaaa...çamterebentinin kutusunda "200 gr lık şampuana bir kapak katılarak kullanılır" diye yazıyormuşş.

ya ayıp olmazsa bişe sorucam bu bepanten ampüller fiyatı ne kadar nerden ne diyerek alıyosunuz

eczanede var cnm bepanten ve evigen 5 tl filan fiyatları içindede 5 er ampül var tam 5 er kere kullanıyosun cnm

Back