açacaksınız istediği kadar aksın altı siyah sonuçtaMerhaba arkadaşlar 2016 kasım gibi saçımı siyaha boyadım 2017 şubat gibi tekrar boyadım sonra sıkılıp martta saçımı kızıla boyadım onun üstüne saçımı hiç boyamadım ama kızıl akmıyor 1 sene geçti ama hala saçımın üstlerinde kızıl var hep saçım ince telli ve az 1 seneden beri çok az uzadı saçım nasıl bu boyadan kurtulabilirim bayanlar
alttan siyah gelmiyor siyahlık git koyu kızıllıkta gitti açık kızıl fındık kabuğu gibi bir renk şuan 1 senedir boyamıyorumaçacaksınız istediği kadar aksın altı siyah sonuçta
O zaman beyaz sabunla yıkayın süreklialttan siyah gelmiyor siyahlık git koyu kızıllıkta gitti açık kızıl fındık kabuğu gibi bir renk şuan 1 senedir boyamıyorum
tesekkur ettim :* duymustum bende bakalımArap sabunu boya akıtıyor diye duydum siyahı bile mükemmel şekilde akıttığını gördüm kızılı akıtır mı bilmem. İyi aklıma geldi bende deneyeceğim
bende 1 yıl 1 aydır boyamıyorum saçlarım çok yavaş uzar benımde kendi doğal rengim sarı gibiydi :) allahtan sarı gelıyor benımde dıbımden kestirince beğenmiyorum saçımı 2 defa kestirdim kasımdan beri ama bakalım :) arap sabunu falan dediler deneyelim bi :) bu yasadıgın talıhsız olayı paylastıgın ıcın tesekkur ederım ayrıca <3Kizildan tamamen kurtulmak icin kafa a hic boya vurmadan 3-4 yil beklemen gerekiyor ve bu sure zarfinda boyali yerleri surekli kestirmen lazim. BEn de bir ara kizil kullanmistim bir yila yakin. Sonra kendi rengime donmek istedim. Sacimi kulak hizamdan küt kestirip ustune siyaha yakin bir renk yaptirdim. Basta kurtuldum sandim. Neyse koyu boya da akti kafamdan. Boyle abidik bi renk kaldi. Ama boya vurmamak adina surekli kisa kullandim sacimi uçlarından kestirerek. Dedim ayda bir uclarindan kestirirsem boyali yerler gider kendi sacim kalir geriye. Ama kizil resmem sacin icine mi isliyor napiyor? Sacim uzadikca diplerden gelen de kizil yansimali olmaya baslamisti. Tamamen kendi rengime donmem 3-4 yili aldi hic boya vurmadigim halde.
Kizil sactan zor giden bi boyadir bence sacin yanmicaksa actir ve uzerine kullu bi renkle boyat