fotoğrafta flash bilmemne tam renk çıkmıyor ama internetten benzer bir renk buldummmm koyuyorumm
fotoğraftaki ben değilim bana da hiç benzemiyo benim saçlarım daha uzun tatlım ama işte renk bunun gibi aynıı biraz canlı oldu sankiii :78:
ben de bordoyla bakır arasında kaldım canımşimdi de bakır mı yapsam diyorum, bordoyu istediğim gibi tutturamazlar diye korkuyorum, şu renk nasıl? benim tenim beyaz gözlerim yeşil, ama ne bileyim bu renk mi yoksa bordo mu daha hoş?
Eki Görüntüle 181486
aslında ben arzum onanın saç rengini istiyorum.. yada ona yakın renkler
kızlar merhaba,
benim saçlarım normalde açık kumral, küllü kumral gibi bir şey. şu an boya var saçımda, koyu kahve. siyaha yakın duruyor. ben kızıl saç istiyorum, ama tutmuyor bu saça. açtırmak istiyorum ama korkuyorum yanar falan diye. ne yapmam lazım? :44: bildiğiniz güvendiğiniz bir kuaför var mı, fiyat önemli değil
istediğim saç rengi şöyle bir şey, yani bordo, koyu kızıl gibi:
Eki Görüntüle 178288
kızlar merhaba,
benim saçlarım normalde açık kumral, küllü kumral gibi bir şey. şu an boya var saçımda, koyu kahve. siyaha yakın duruyor. ben kızıl saç istiyorum, ama tutmuyor bu saça. açtırmak istiyorum ama korkuyorum yanar falan diye. ne yapmam lazım? :44: bildiğiniz güvendiğiniz bir kuaför var mı, fiyat önemli değil
istediğim saç rengi şöyle bir şey, yani bordo, koyu kızıl gibi:
Eki Görüntüle 178288 [/QUOTE]
orkide moru olarak geçiyor,neva color markada var...
canım saç rengini görmek lazım
ben hala boyayamadımsaçımda koyu kahve var, diplerde kendi saçım açık kumral... nolacak bilmiyorum
evet açtırmak lazım ama ben çok korkuyorum saçlarım yanar filan diye, çok iyi bir kuaför lazım
aslında bitkisel açıcı kullanınca daha az yıpranıyor, mavi toz şeklinde olan, aynen iyi kuaför şart ama renge taktım o ne güzel bir şey öyle
aynen renk çok hoş... ya bu ünlüler siyah saçtan sarıya, turuncuya kızıla dönüyorlar saçları hiç zarar görmeden. onlar nasıl yapıyor ki? iyi bilindir bir kuaför bulacağım valla yaa.. şu küçür sırlardaki merve, sonra kuzey güneyde turuncu-kızıl saça dönmüştü mesela saçlarına da hiçbir şey olmamıştı :44:
bence kuaförden çıkmıyorlardır, sürekli bakım bakım bakım ya da şampuan boyalar var ki ne kadar kullanışlı bilmiyorum, evet o kızı biliyorum siyah çok yakışıyor turuncu halini beğenmedim ben neyse bir şey soracağım, benim ten rengim açık ama kaşlar siyah bu renkte kaşlara bir işlem uygulatmalı mıyım aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?