Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yağmurdan gidemedim kuaförle konuşmaya. =) İçim gidiyor kızıl saçlar gördükçe. Fakat bu açtırma korkusu ne olacak bilmiyorum.
aynen, saçlar elimde kalıyormuş falan.. aman allah korusun. geçen yıl saçlarımı omuz hizasında kestiler, uçlarından alın demiştim, kısalttılar. depresyona girdim, şimdi düzene girdi uzadı diye seviniyorum, öyle kötü bi şey olursa çok kötü olurum..
ama başka yol yok yani, açmadan tutmuyor...
En sonunda kafamı beyaz sabunlara sürtüp alev çıkartacağım. Siyah miyah kalmasın arkadaşım. =)
kızlar delimisiniz da sıkıntılarınızı saçınıza yansıtmayın bakın kel olursunuz ha
Loreal Recital Preference'in 3.66'sı hakkında bir fikriniz var mı? Hani çok mu kırmızı? Öyleyse hemen vazgeçeyim.
yok canım bu kızıl siyah vardı lorealin mi ne, ona benziyor, güzel bence, ama işte tutar mı orası mechul
eveeeett, dün boyattım =) tenim beyaz, herkes çoook yakıştırdı. yeniden kızıl oldum =)) ama tonun tam ismini unuttum sira gidince sorup öğrenicem size de söylerim
ben de beyaz tenliyim bak yine gaza geldim :) nasıl bi kızıl netten fotoğraf bulup yükleyemez misin canım, merakla bekliyorum
beyaz tenlisin ya yakışmıştır canım güzel renk aşk alevi mi diyorlar buna acaba.. ben biraz bordomsu bir renk istiyorum ama tutmuyor o bile.... :84: senin kendi saç renginin üstüne mi boyandı bu boya?