Saç Rengi ve Saç Boyama saç açtırma - kızıl saç

ben de bugün akşam üstü gidip saçlarımı kızıl yapmayı düşünüyorum tona falan kuaförde karar vericem 30 a anlaştım kuaförümle, size bildiririm sonucu kızlarr

evet sonucu bildir güzel olur

of ben korkuyorum hala açtırma olayına, ama başka türlü boya tutmazmış işte...

kızlar nerdesinizz

Yağmurdan gidemedim kuaförle konuşmaya. =) İçim gidiyor kızıl saçlar gördükçe. Fakat bu açtırma korkusu ne olacak bilmiyorum.

Yağmurdan gidemedim kuaförle konuşmaya. =) İçim gidiyor kızıl saçlar gördükçe. Fakat bu açtırma korkusu ne olacak bilmiyorum.

aynen, saçlar elimde kalıyormuş falan.. aman allah korusun. geçen yıl saçlarımı omuz hizasında kestiler, uçlarından alın demiştim, kısalttılar. depresyona girdim, şimdi düzene girdi uzadı diye seviniyorum, öyle kötü bi şey olursa çok kötü olurum..

ama başka yol yok yani, açmadan tutmuyor...

En sonunda kafamı beyaz sabunlara sürtüp alev çıkartacağım. Siyah miyah kalmasın arkadaşım. =)

ben buldum rengimi kolesten 6.74 sevgilimin asıl istediği buymuşda bnm gözümün önündeymişte ben göremiom

Loreal Recital Preference'in 3.66'sı hakkında bir fikriniz var mı? Hani çok mu kırmızı? Öyleyse hemen vazgeçeyim.

eveeeett, dün boyattım =) tenim beyaz, herkes çoook yakıştırdı. yeniden kızıl oldum =)) ama tonun tam ismini unuttum sira gidince sorup öğrenicem size de söylerim

eveeeett, dün boyattım =) tenim beyaz, herkes çoook yakıştırdı. yeniden kızıl oldum =)) ama tonun tam ismini unuttum sira gidince sorup öğrenicem size de söylerim

ben de beyaz tenliyim bak yine gaza geldim :) nasıl bi kızıl netten fotoğraf bulup yükleyemez misin canım, merakla bekliyorum

ben de beyaz tenliyim bak yine gaza geldim :) nasıl bi kızıl netten fotoğraf bulup yükleyemez misin canım, merakla bekliyorum

fotoğrafta flash bilmemne tam renk çıkmıyor ama internetten benzer bir renk buldummmm koyuyorumm

fotoğraftaki ben değilim bana da hiç benzemiyo benim saçlarım daha uzun tatlım ama işte renk bunun gibi aynıı biraz canlı oldu sankiii :78:

beyaz tenlisin ya yakışmıştır canım güzel renk aşk alevi mi diyorlar buna acaba.. ben biraz bordomsu bir renk istiyorum ama tutmuyor o bile.... :84: senin kendi saç renginin üstüne mi boyandı bu boya?

beyaz tenlisin ya yakışmıştır canım güzel renk aşk alevi mi diyorlar buna acaba.. ben biraz bordomsu bir renk istiyorum ama tutmuyor o bile.... :84: senin kendi saç renginin üstüne mi boyandı bu boya?

bunun biraz daha bordosu aslında. tam bu renk değil de canlılık olarak bunun gibi ama daha bordolu benim saçım. düşün bak tatlım, babam "patlıcanım" diye seviyoo
tam rengini unuttum ama kuaföre yarın sir için gideceğim sorayım tam tonunu kendi saçımın üzerine boyadılar ama altlarda 6-7 ay öncesinden kalma boya vardı üstler daha güzel tuttu zaten önce altları sonra üstleri boyadılar boyasız kısım daha canlı oldu tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…