rica ederim bebem ama aktardan al kınayı sağdan soldan alma ve saçın ne kadar uzun kına yapmayı bilionmu kıvamı çok sıvı çokda katı olmicak. saçın ne kadar uzun bi söle kaç kına gerekio sölim sana
bu renk nasıl kızlar çok hoş duruo
Eki Görüntüle 179140
kızıl kahve diyorlar ya, o galiba bu canım. turuncu parlamalar var ben bordo-kızıl parlamalar istiyorum ama bu da güzel cidden. ben daha almadım kına boya falan, çıkıp alacağım bugün. kızıl olalım ya!
ben pek göz alıcı kızıl olmak istemiyorum sevgilim kızılla arası iyi değil..... ben böle koyu mürdümsü bişey olmak istiyorum
Hanımlar, Loreal'in İstanbul Viyole rengini gördüm de az önce nette. Bi fikriniz var mı bu tonla ilgili? Tam istediğime yakın sanki, morla bordo arası.
http://www.kozmetikvemoda.com/images/products/00/27/23/2723_buyuk.jpg
Hanımlar, Loreal'in İstanbul Viyole rengini gördüm de az önce nette. Bi fikriniz var mı bu tonla ilgili? Tam istediğime yakın sanki, morla bordo arası.
http://www.kozmetikvemoda.com/images/products/00/27/23/2723_buyuk.jpg
kutudaki resimde patlıcan moru duruyor, yandaki resimde ise kızıl siyah. yani kızıl siyah diye bir boya var, o da lorealindi galiba. istanbul viyole diye duymadım hiç..
kızıl siyahı yaptım saçımın bir tutamına 3 hafta önce, pek tutmadı, turuncumsu bi parlama oldu bende
yok cnm ya bu renk biraz cıvık kaçıo
kızlar yeni geldim eve, sordum soruşturdum azıcık
kına bulamadımaktar kapalı, pazar diye galiba..
sonra kaş - saç kesimi için gittiğim kuaföre gittim, sordum. saçımı kızıl istiyorum ama koyu şu an işte, açıcı ile olur mu nasıl olur dedim. o da istediğim tonu sordu, gösterdim. bunu açarız, üstüne boyarız tutar dedi. şu an üstüne kızıl boyasan tutmaz dedi. yani kızlar tutmuyor koyu saçın üstüne kızıl kaç kez denedim
ama oryal ile açarız falan deyince, ben de o saça zarar veriyor diyor herkes, bir şey olur mu korkuyorum yani dedim. bir kaç saat önce gelseydin görürdün, mavi-siyah saçı açtım, bakır rengi yaptım dedi. valla kızlar çok üsteledim ben zaten yani sürekli sordum, bakın bir şey olur mu kopar mı yanar mı dedim :)) o da 30 yıldır yapıyorum bu işi öyle olsa inan yapmaya kalkışmam dedi
fiyat olarak 80 lira dedi
bilmiyorum ya, güvendim sanki. ve kızıl olmamın başka yolu da yok, tutmaz tutmuyor bu saça işte.
napayım sizce?
Sürekli gittiğin bir yerse yaptır derim. En azından istediğin gibi olur. Evde yapınca tamamen şansa olacak. Bi de istediğin gibi olmaması durumunda gene kuaföre gidip uğraşacaksın. O yüzden en iyisi mi kuaföre git. Ben de baya araştırdım, başka türlü kurtuluş yok bu koyu saçtan. En azından istediğimiz gibi olması açısından. Yarın ben de kuaföre uğrayacağım. Bi fiyat öğreneyim, yapabilecek mi sorayım; ona göre para atacağım köşeye. =) Oradan öğrendiklerimi de yazarım buraya farklı bir durum olursa.
aynen canım başka yolu yok açıcı dışında. evde yapsam olmaz yani her yanı farklı ton olur falan, kuaför kaç kez yapmıştır o yapsın, ben hiç yapmadım daha önce, ilk denememi kendi saçımda yapıp da saçma bir risk almaya değmez :)
ton olarak da aklıma bakır renk düştü az önce :) daha önce akan saçım öyle olmuştu.. bordo ton güzel ama di'mi? istediğim renk için pcden çıktı alıp öyle gideceğim valla kuaföre :)
evet kuaför de öyle dedi, sonra o ton boyalar alıp boyanır artık dedi. bir de, bir tek işlem yapılacak dedi onu anlamadım. 2 kez açma işlemi falan mı oluyor ki.
bordo ton yaşlı göstermez di'mi ya, ama deniz çakırın saçı da öyleydi dizide. en başta eklediğim fotoğrafı götüreyim kuaföre bari. bu hafta içi yapacağım. of korkuyorum da biraz. hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?