Saç Rengi ve Saç Boyama saç açtırma - kızıl saç

istanbuldayım ben, avrupa yakası. ama çok da farketmez her yere giderim istanbulda, bütçe de farketmez saç bu çünkü kötü bi sonuç olmasın..

beşiktaşta ortaköy yolu üzerinde (ağır cezanın karşısına denk düşüyor) makas var, biraz pahalı ama güzel ve cilde zararlı olmayan ürünlerle işlem yapıyorlar. Ben artık sadece doğal saç kullanıyorum ama giden arkadaşlarım memnun ayrıldı şimdiye kadar

istanbuldayım ben, avrupa yakası. ama çok da farketmez her yere giderim istanbulda, bütçe de farketmez saç bu çünkü kötü bi sonuç olmasın..

Benim arkadaşım ne renk istese çat diye tutturuyorlardı. Kırmızısından, yeşiline hiç fark etmeden. Olivium'a gidiyordu o, Ali Gür'ün kuaförüydü sanırım. Eğer maliyet konusunda sıkıntı yoksa Avrupa yakası için uygun bi yer olabilir Zeytinburnu.

sağol canım memnunlarsa iyidir yani, açma işlemi mi yaptı arkadaşların? bi de fiyatlar ne kadar mesela bu işlemde, fiyatı sorun etmeyeceğim bu konuda ama pek bilgim yok,

Ya işte işin kötüsü benim kendi saç rengim de siyah.
Zamanında öyle bi araları kızıla boyama gafletinde bulundum işte. Olmadı tabii. =) Kahverengi gibi bir şey oldu. Sonra mavi siyaha boyadım kapansınlar diye. 6 ay falan oldu sanırım. Boyanın akıp akmadığını da anlamıyorum; dipten gelen renk de siyah çünkü. Boyamaya cesaret edemiyorum o yüzden.
Hint kınasıyla nasıl bir ton olur acaba?

ben denedim ve çok güsel mürdümsü bi renk çıkıor ortaya ve bende mavisiyahın üstüne denedim. zarar fln olmadı aksine besledi ve çok güsel uzama oldu saçımda

ben denedim ve çok güsel mürdümsü bi renk çıkıor ortaya ve bende mavisiyahın üstüne denedim. zarar fln olmadı aksine besledi ve çok güsel uzama oldu saçımda

Valla mürdümsü bi ton çıkıyorsa mis gibi olur. Bir şey daha soracağım? Kusura bakma, uzattım. Kınanın kokusu nasıl? Yani sadece boyarken mi var koku, yoksa sürekli oluyor mu?

Valla mürdümsü bi ton çıkıyorsa mis gibi olur. Bir şey daha soracağım? Kusura bakma, uzattım. Kınanın kokusu nasıl? Yani sadece boyarken mi var koku, yoksa sürekli oluyor mu?

canım boyarken var ama 2 yıkamadan sonra kokusu gidio birde kına özlü şampuanlar kullanırsan saçın çok parlak duruo ve yağlanmada olmuo. ama elseve kırmızı kaptaki şampuanıda kullanabilirsin yani ben denedim ikiside çok güsel.

Of, çok sağol valla. Ben en kısa zamanda gidip kınalanayım. =) Başka türlü değişiklik yapamayacağım yoksa saçımda.

Of, çok sağol valla. Ben en kısa zamanda gidip kınalanayım. =) Başka türlü değişiklik yapamayacağım yoksa saçımda.

rica ederim bebem ama aktardan al kınayı sağdan soldan alma ve saçın ne kadar uzun kına yapmayı bilionmu kıvamı çok sıvı çokda katı olmicak. saçın ne kadar uzun bi söle kaç kına gerekio sölim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…