Saç Rengi ve Saç Boyama saç açtırma - kızıl saç

bende yapıcam tamam. şimdi karar verelim bebem ben bugday tenliyim bana yakışırmı

ben de yapıcam kızıl olmak istiyorum uzun zamandır ..

buğday tenlisin olur bence yakışır, saçların siyah kendi rengin mi boya var mı? ben beyaz tenliyim saçlarım da siyah gibi duruyor koyu oldukça. yap bence güzel olur, arzum onan demişsin, nasıl bi ton ki onunki

Uçlara denemek en mantıklısı gibi duruyor. Ben de dipleri boyanır, uçlar simsiyah kalır; alacakaranlık kuşağı gibi dolanırım korkusundan boyayamıyorum. =)

evet ya hep öyle oluyor :) tutmaz mı diyorsun yani? o zaman açıcıya geçeceğim galiba, of.. uçlara deneyeyim bari önce...

saçlarım boya canm ama uzun zamn oldu aktı rengi açıldı birazda kahvelik var :d karman çorman bi renk işte.

garnierin boya kataloklarına bak orda arzum onanın rengi var süper bişyyyy

evet ya hep öyle oluyor :) tutmaz mı diyorsun yani? o zaman açıcıya geçeceğim galiba, of.. uçlara deneyeyim bari önce...

Boya üzerine tutmadığını söylüyorlar hep. O yüzden sen de denemiş birilerinin fikrini al bence. Biz burada tartışıyoruz da, üçümüzün de konuyla ilgili bir fikri yok. =) Bilen birileri el atsa çok güzel olacak aslında.

denemiş biri olarak ben geldim:) birkaç sene önce saçlarımı kırmızıya (kızıl değil) boyatmıştım. sonra pembe sonrada bakır rengine boyattım. sadece ilkinde kırmızıya boyarken açıcı sürdüler, saçlarım baya sarı- beyaz arası bi renk olmuştu sonra üzerine kırmızı boyayı sürdüler ve mükemmel tuttu, bayrak kırmızısı gibi bişeydi. ama çok kısa sürede aktı ve ölü bi renk kaldı

Oley deneyimli insan! =) Peki çok yıprandı mı saçların?

saç saçlıktan çıktı diyebilirim, saç tellerimden birini alıp çektiğimde naylon gibi esniyordu ama tam istediğim gibi olmuştu. sonra saçını başka şekilde kullanmak istersen uzatıp uzatıp uçlarından aldırarak tazeleyebilirsin, ben öyle yaptım. sonuçta kökü sende aklında kalacağına kafanda dursun

ama senin kırmızı olması için çok açtırman gerekmiş galiba, yani illa turuncu ya da açık sarı beyaz mı oluyor saç açınca? kumral olmaz mı mesela? üstüne koyu kızıl - bordo gibi bir renk tutması için çok da açmak gerekir mi ki?

oryali daha az kullanıp daha koyu bir renk elde edebilir sanırım, ama sonucun çok değişeceğini sanmam çünkü saç açılırken ton ton açılmıyor ki, açıcıyı sürdüğü gibi yarım saate kendi pigmentini kimyasal yoldan kaybedince esnekliği ve yumuşaklığı azalıyor. dediğim gibi sürekli boyalı kullanacaksan bir sorun olmaz. doğal rengini sevmiyorsan ve hayatım boyunca boyarım ben bunu diyorsan hiç düşünme boyat, zamanla uçlardan azar azar aldıra aldıra açıcının etkisini azaltabilirsin

ha bide kuaförün iyi değilse, kalitesiz açıcı kullanırsa ya da çok açarsa boya çok çabuk akar onuda söyleyeyim. bu açtırma işini güvenli bir yere yaptırmak lazım

lacivert bitanem özel msj 10 dk bir dio burdan yazım sana dediğimi dene sen tamam mı bende yarın onu alıp denicem ama bir tutamına dene eger rengi hoşuna giderse yeniden al dene o denediğinin saati geçmiş oluo. tamam mu unutma

ha bide kuaförün iyi değilse, kalitesiz açıcı kullanırsa ya da çok açarsa boya çok çabuk akar onuda söyleyeyim. bu açtırma işini güvenli bir yere yaptırmak lazım

evet aynen ya, açtırmak zorunda kalırsam iyi bir yer lazım da pek fikrim yok bu konuda, bildiğiniz iyi bir yer varsa kızlar size sesleniyorum, paylaşın benimle :)

nerede yaşadığına ve bu işe ayırabileceğin bütçeye göre tavsiye verebilirim. bütçeni düşük, orta, maliyeti farketmez olarak sınıflayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…