bende yapıcam tamam. şimdi karar verelim bebem ben bugday tenliyim bana yakışırmı
Uçlara denemek en mantıklısı gibi duruyor. Ben de dipleri boyanır, uçlar simsiyah kalır; alacakaranlık kuşağı gibi dolanırım korkusundan boyayamıyorum. =)
ben de yapıcam kızıl olmak istiyorum uzun zamandır ..
buğday tenlisin olur bence yakışır, saçların siyah kendi rengin mi boya var mı? ben beyaz tenliyim saçlarım da siyah gibi duruyor koyu oldukça. yap bence güzel olur, arzum onan demişsin, nasıl bi ton ki onunki
evet ya hep öyle oluyor :) tutmaz mı diyorsun yani? o zaman açıcıya geçeceğim galiba, of.. uçlara deneyeyim bari önce...
açıcı mahfedio saçı yaaa
denemiş biri olarak ben geldim:) birkaç sene önce saçlarımı kırmızıya (kızıl değil) boyatmıştım. sonra pembe sonrada bakır rengine boyattım. sadece ilkinde kırmızıya boyarken açıcı sürdüler, saçlarım baya sarı- beyaz arası bi renk olmuştu sonra üzerine kırmızı boyayı sürdüler ve mükemmel tuttu, bayrak kırmızısı gibi bişeydi. ama çok kısa sürede aktı ve ölü bi renk kaldı
saç saçlıktan çıktı diyebilirim, saç tellerimden birini alıp çektiğimde naylon gibi esniyorduama tam istediğim gibi olmuştu. sonra saçını başka şekilde kullanmak istersen uzatıp uzatıp uçlarından aldırarak tazeleyebilirsin, ben öyle yaptım. sonuçta kökü sende aklında kalacağına kafanda dursun
ha bide kuaförün iyi değilse, kalitesiz açıcı kullanırsa ya da çok açarsa boya çok çabuk akar onuda söyleyeyim. bu açtırma işini güvenli bir yere yaptırmak lazım
evet aynen ya, açtırmak zorunda kalırsam iyi bir yer lazım da pek fikrim yok bu konuda, bildiğiniz iyi bir yer varsa kızlar size sesleniyorum, paylaşın benimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?