Kendi sacım koyü kestane diplerden 4-5cm geldi altta nevacolor mistik kahve var palette yogun açıcı açıp altın karamel ya da bal köpüğü gibi bir renge boyasam tutar mı?
Merhabalar ! benim saçlarım kahverengi oryalsiz, açıcısız hiçbir şekilde açmadan saça direk boya sürerek çok açık değil ama gerçekten sarı denebilecek kadar sarıya boyatma şansım var mı?? ama hiçbir şekilde turuncumsu bir renk almasını istemiyorum kesinlikle sarı tonu olsun istiyorum teşekkürlerr
lütfen biri bana yardımcı olabilir mi?
saç rengim koyu kumraldı kuafore gıttım once oreal ile balyaj atıldı saclarıma ondan sonra acık kumrala boyandı..sacımın altları cok dogal durdu
yalnız dipleri sarımsı kızımlısı birşey oldu ertesi gün tekar gittim kuaföre diplerdeki sarılık gitsin doğal kahve tonlarında bir renk olsun dedim.
koyu kumrala boyadı.Ama hala berbat bir şekilde karamelli bal köpüğü renginde bunu nasıl kahve yapabilirim?
inescim.hala boyamadıysan koyultmak istiyorsan loreal köpük boya tavsiye ederim..kahve tonları çok koyu tutuyor...
tabiki canım neden olmasın..uçlarda başla iki kutu açıcı karıştır..ve uçtan dibe doğru sür yazıldığı süre kadar beklet ertesi gün boya..sanırım altın karamel daha iyi olacaktır..
canım,saçlarında boya yoksa bu mümkün..ama saçlarında hiç boya olmaması gerek ozaman açabilirsin normal boyalarla..hiç boya yoksa...loreal 9,yada 9,1 ile yaparsan turuncusuz açılır..bir iki defa daha bpoyanırsa zaman içinde istediğin gibi olacaktır..
Merhaba
Yardımcı olurmusunuz:26:
Saclarım suanda kumral bakır dore renginde
Bunun uzerine begendiğim bi sarı tonunu boyasam nasıl olur sizce?
Beyaz ısıkta sac rengim bu ama gun ısıgında cok daha turuncu oluyor
Eki Görüntüle 336440
ben bu akşam koyu kumral-kestane arası olan boyalı saçlarıma hülya avşarın son zamanlarındaki saçları gibi bi değişiklik yapıcam boyamı aldım resimn eklemeyi bilmiyorum o konuda da yardımcı olursanız size de göstericem. ben saçlarını kendi kesen kaşlarını kendi alan ağdasını saç boyasını kendi yapan kuaförlerden nefret eden biriyim :) çevremdekiler inanmıyolar genelde ama böyle :)
Merhabalar ! benim saçlarım kahverengi oryalsiz, açıcısız hiçbir şekilde açmadan saça direk boya sürerek çok açık değil ama gerçekten sarı denebilecek kadar sarıya boyatma şansım var mı?? ama hiçbir şekilde turuncumsu bir renk almasını istemiyorum kesinlikle sarı tonu olsun istiyorum teşekkürlerr
az once biraz daha arastirma yaptim, yeni bir urun daha kesfettim:)
Loreal Color Zap boya silici urun Loreal Color Oops'tan daha iyiymis yani bu soyledigim ikinci urunu kullanmaya karar verdim...
dedigim gibi sonuclarimi yaptigim zaman yazicam kizlar...
fiyatı ne kadar bunun?
arkadaşlar öncelikle merhaba ben aranıza yeni katıldımhikayemi anlatayım . benim bir önceki röflemde kızıllar oluşmuştu. renk kartelasına dönmüştü saçım dikkatli bakıldığında. bende sinirlendim kuaförümü değiştirdim. şimdi saçlarımdaki kızıllıklar gitti ama sarışın oldum ve ben sarışın olmak istemiyordum aslında. şu halini beğenenler çoğunlukta ama ben alışamadım sarışın halime ve yazın düğünüm var yaşlı görünmek istemiyorum nişanlımın yanında yaa acaba diyorum üzerine karamel boyayıp rengini koyulaştırsam mı ki çok sarışın olmamış olurum. birde merak ettiğim yıkayınca şimdi dahada mı platin olucak yoksa koyulaşır mı birazcık daha yardım istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?