canım çok güzel olmuş saçların ..
hiç açma işlemi uygulamadıysan saçların neden sert,düzleştiricimi kullanıyorsun yıpranıkmı..
canım sen bir boya 7 ye koyu görünüyor dedğin gibi..olmazsada koyultmak zor değil zaten..
Boyadım canım. Koyu oldu gayet.
düzleştirici kurutuyor saçı maalesef..Ewet düzleştirici kulanıorm..
Eki Görüntüle 277801
yüklendimi bilmiyorum resim ama bu renk hangi boyayla elde edilebilir? saçlarım şuan patlıcan moru altındada platine yakın sarı renk var açıcıyla açtığım... patlıcan morunu sarının üstüne tek bir kez yaptım. mordan nasıl kurtulabilirim ve yukarıdaki rengi hangi boyayla elde edebilirim. yardımlarınız için şimdiden tşkler
Şaçlarım 1 ay öncesine kadar paletenin altın parıltılı kahvesine boyarken geçen ay değişiklik olsun diye yine palettenin çikolata kahvesine boyadım dipler kahve diğer yerler siyaha yakın oldu şimdi ise parlak kahve bakır olsun istiyorum. saçlarımı kolestonun 6-74 ve 8-74 numaralı boyaları karıştırarak boyasam öncesindede kolestonun yoğun renk açıcısı ile açsam güzel bir sonuç elde edebilirmiyim.
benim istediğim renkte bu tonlarda. hatta belki bir iki ton açığı.
lütfen biri bana yardımcı olabilir mi?
saç rengim koyu kumraldı kuafore gıttım once oreal ile balyaj atıldı saclarıma ondan sonra acık kumrala boyandı..sacımın altları cok dogal durdu
yalnız dipleri sarımsı kızımlısı birşey oldu ertesi gün tekar gittim kuaföre diplerdeki sarılık gitsin doğal kahve tonlarında bir renk olsun dedim.
koyu kumrala boyadı.Ama hala berbat bir şekilde karamelli bal köpüğü renginde bunu nasıl kahve yapabilirim?
şu an saçların ne durumda diplerin boyasız sanırım kaç cm kadar..ve boyalı olan kısımlar ne renk..bana yazabilirmisin...
9.1 küllü sarı renk olarak dibin geldiğinde açmadan ve turunculaşma olmadan kullanabileceyin bir renk..kullanım rahatlığı açısından öneririim..Eki Görüntüle 333539
canım boyaları karıştırma derim,senin tercihin tabii,renk dalgalanması oluyor çünki,öncesinde bir defa açıp parlak kahve bakıra ulaşabilirsin,bakırlı renk istediğin için bir defa açman yeterli olacaktır..
Eki Görüntüle 293918
işte böylebir kısmı beyaz aralarda hafif turuncular sarılar var dipler siyah gibi tuaf birşey ben tek renk olsun istiyorum, o kadar da kuaföre gittim mafetti para verdim o yüzden inat ettim açık bir renk istiyorum 7 bana koyu gelir o yüzden açıklığını da bozmamak adına açık küllü bir renk düşünüyorum ama kararsızım kapatmazsa yine renk dalgalanması olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?