Mrb crypic;
Herkese yardımcı oluyosun ne güzel.Umarım banada yardım edersin...
Ben en son saçımı siyaha boyayalı 7 ay oldu.Bakır tonlarında bir renk istiyorum direkt boyasam tutarmı acaba?
Mrb crypic;
Herkese yardımcı oluyosun ne güzel.Umarım banada yardım edersin...
Ben en son saçımı siyaha boyayalı 7 ay oldu.Bakır tonlarında bir renk istiyorum direkt boyasam tutarmı acaba?
banada yardımcı oluunn....saçım ilk önce kahverengi idi.sonra kızıla boyadım..ama uçlar koyu bir renk oldu.üstler kızıl gibi.diplerde çıktı.çok kötü görünüyor.kuaföre gittim.şaçının çok işlemden geçmesi lazım dedi.150 tl istedi.ben şuan o parayı veremem ki..kendimi çok kötü hissediyorum.dün akşam loreal yoğun açıcı aldım.sizce kullansam.ertesi günde kahve atsam olurmu acaba...nide ikiz bebeklerim var nasıl uygulucam onuda bilmiyorum.uzun sürermi ve nasıl uygulamam lazım.detaylı anlatırmısınız..önce uçlarmı diplermi mesela.
maalesef canım tutmaz en iyi sonucu açarak alabilirsin..ama senin açmaya uçlardan başlaman gerek....
açacaksan saçının ne kadarı siyah ne kadarı orjinal renk onuda belirt olurmu..
ben kullandım. gerçekten işe yarıyor. zaten normal açıcılar da bundan biraz daha güçlü.
CANIM SAÇIN KENDİ DOĞAL RENGİ YANİ BOYASIZ İSE loreal 9,1 küllü sarı yap kızkardeşim yıllarca kullandı çok güzel oluyor saçın doğalsa..turunculaşma olmuyor diplerde..Eki Görüntüle 322338
2011 Saç Trendi
arkadaşlar bu yukardaki turkuaz elbiseli mankenin saç rengini evde doğal kahverengi saçıma nasıl elde edebilirm garantili sonuç için.çok heves sardım:S
canım sağol tavsiyene uyup palette yoğun renk açıcıyı alıcam.saçlarım elimde kalmaz dimi
canım sağol tavsiyene uyup palette yoğun renk açıcıyı alıcam.saçlarım elimde kalmaz dimi
Bana yardım edebilicek yok mu? bi çok kez yazdım bu topiclere ama resimlerle kısaca burdada anlatiyim;
saç rengim şuan bu;-
istediğim saç renkleri tonları bu;--
dün boya almaya gittim,köpük boyayı önerdiler.cünkü daha önce hic boya yapmadım nasıl yapılır edilir bilemiyorum.köpük boya olarak su tonu begendım -
ama sac rengımın koyulugundan dolayı bunu degılde 2 kutu sunu bunu almamı söylediler.sarı istemiyorum asla dedim,sarı olmaz zaten falan dediler.
-
emin olamadım almadan cıktım benım bu tonları yakalamam ıcın ne almam gerek bı yardımcı olurmusunuz bu köpükler olurmu?
üstteki resimde eklediğim 7,1 loreal
yada alttaki kendimde uygulamıştım..loreal recital viyana kumralı sana öneriyorum...
kutunun üstündeki rengi baz almıyoruz canım ..senin saçın koyu olduğu için açık renk bile görünse fazla açmayacaktır..
aciciya ihtiyacm varmi sizce? bu resmlero gosterdigmde istedigin ton icin acici kullanman sart diyenlerde oldu ama korluyorum bi tutam sacim var zaten uzun ama az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?