Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

tşk ederim cevabınız için. boya silici uygulasam taban rengim sarı olduğu için sarıya döndürürmü acaba beni? deneyen oldu mu bildiğiniz? açtıktan sonra igora açık sandreye boyamak istiyorum. sandre boya yeşillik yapar mı acaba? çok soru sordum ama kuaförlerin elinde sürünmek istemiyorum...

vallahi kuaföre açtırma derim ama sen bilrisn canım..

Cryptic, çook teşekkür ederim öncelikle bilgilendirdiğin için bizleri. Lütfen bana da yardım edermisin?

Bende buradan öğrendim ve saç rengimi kolleston açıcıyla açtım. Sonuç çok iyi. Yalnız ben sarı tonlarına boyamak istiyorum. Açılan saçlarımda sarı-hafif turuncumsu. Ne renk boyasam karar veremedim. Sen anlıyorsun bu işten. Bana bir renk önerirmisin cnm. Ayrıca 2. kere açmam gerekiyormu. Valla dün kuaföre gittim açıcam-boyayacağım dedi 150 tl. istedi. Ben zaten tesettürlüyüm dedim kendi kendime yapayım kendim bakalım ne olacak. Sizlerden cesaret aldım allaha şükür birşey de olmadı şaçlarıma. Bu adımda ne yapmam lazım bir yardım etsen bana. Şimdiden teşekkürler.

Kızlar bende saçımın rengini açmak istiyorum. Saçlarımaçık kestaneden biraz koyu. Lütfen yardım edin. Ne yapmam gerekiyor?

turunculuk varsa sarı düşünüyorsan aynı işlemi uygula canım..ama karamel..tarzı renkler düşünüyorsan açmana gerek yok..

sorularınızı bu gece yanıtlıycam arkadaşlar..

turunculuk varsa sarı düşünüyorsan aynı işlemi uygula canım..ama karamel..tarzı renkler düşünüyorsan açmana gerek yok..

Çook teşekkür ederim cevapladığın için cryptic. Yıpranmasından korkuyorum. Kolleston kullandım açıcı. Bilmiyordum sanırım içinde açıcı pudra varmış. Şu an iyi sanırım saçlarımın durumu. Şimdi palettenin mi alsam? Doğal bir sarı tonu istiyorum.
Dore sarıyı merak ediyorum. Yapsam nasıl olur. Koyu renkten yandım ya çok korkuyorum. Hatta dün almıştım bal köpüğü sana sorup uygulayayım dedim. Koyu olur diyede bugün geri verdim boyayı. Dore sarı nasıl bir renk acaba? Daha sonra 2-3 ay gibi ton değiştirebilirmiyim? Çok sordum biliyorum ama açık papatya da açıcı diyorlar. Boyasam tutmaz mı saçımda. Bir işe yarar mı? Ayyy okuyorumda yazdıklarımı makineli gibi sormuşumda sormuşum. Çevremde yok bilen boya konusunu cnm ya sana zahmet vericem. Çok teşekkür ederim sabırla cvpladığın için.

canım ilici uygulayabilirsin..uyguladıktan sonra igora açık sandreye boyasanda yeşillik olmaz ..küllü istiyorsun sanırım..turunculuk varsa küllü uygularsak yeşerme oluyor..

rezzancım zahmet ne demek her zaman sorabilirsin bunun için buradayım..dorede hafif kızıllık vardır..canımyıpranmaz bir kez daha uygula turunculuk varsa uçlardan başla..diplere doğru yazdığı kadar beklet palette al istersen ikisinide denedim..saçlarımda yıpranma yok..canım sağdan sola doğru..9,1küllü sarı
9,73bronz saı
9.3altın sarısı
9,0 sarı

Eklentiler

• $1.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $2.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $imagesCA33NQF7.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $imagesCABURDHZ.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
rezzan saçlarını boyadıktan sonra kademe kademe değiştirebilirsin..açıktan koyuya doğru deneyebilirsin..

Kızlar bende saçımın rengini açmak istiyorum. Saçlarımaçık kestaneden biraz koyu. Lütfen yardım edin. Ne yapmam gerekiyor?
saçın kendi doğal saçınmı..yoksa boyalımı şu an?

rezzan saçlarını boyadıktan sonra kademe kademe değiştirebilirsin..açıktan koyuya doğru deneyebilirsin..

Çook teşekkür ederim cryptic. Yarın alıp uygulayacağım. Önce açayım. Sonra boyarım inşallah.

Merhaba cryptic. Benim saçımda avon 5.4 boyası var ve ben şimdi yine avonun 7.3 rengini istiyorum. 7.3 e dönebilmem için saçımı açmam şartmı? Bilgilendirirseniz sevinirim

Çok kararsızım boya konusunda ya. Açmadan uygulamak istiyorum. Ama olmuyor sanırım. Yine alıp papatya sarısı deneyeyim diyorum. Bu sıralar saçımla uğraşmak işi sardı beni. Olmazsa yine imdat derim akıllanmam ben. Nasıl olur sence denemeyeyim mi? Bir arkadaş tarçın bakırın üstüne yapmış güzel olmuş ama tabii senin tecrübelerin daha fazla. Bir fikrini söylesen kızıcan ama. Söylüyorum dinlemiyorsun diye.

Merhaba cryptic. Benim saçımda avon 5.4 boyası var ve ben şimdi yine avonun 7.3 rengini istiyorum. 7.3 e dönebilmem için saçımı açmam şartmı? Bilgilendirirseniz sevinirim

5. 4 ise şu an 7.3 açmadan asla uygulama canım çünki hiç bir işe yaramaz emeğinede paranada saçınada yazık..maalesef açman gerek..

Canım şuan boyalı ama sanırım yanlış birşey yaptım saçım zaten koyu açmak için boyadım ama beceremdim. Ne yapmam gerekiyor?

saçlarında hiç bir boya olmasaydı açmadanda boyayabilirdin herhangi açık bir renge ..şu an boyama işleminden önce açman gerek canım..

estağfurullah rezzan..eğer aradaki hafif turunculuk seni rahatsız etmeyecekse boya..ama daha iyi bir sonuç istiyorsan bir defa daha aç derim uçlardan başlayarak 30 dakika en az beklet..papatya sarısı şu an sana iyi sonuç vermeyecektir sanırım..

Anlayışın için teşekkür ederim cnm. Ya aslında ne çıkacağını bilmiyorum. Kutudaki resme bakıp karar verilmiyo sonuç her saçta farklı çıkıyor. Hafif turunculuk benim için önemli değil. Koyu renklerden bıktım. Karamelde çok kullandım sarıyı bir kere denedim o da röflede kuaförüm harika yapmıştı. Eşimde hep sarı istemiştir ve ben hiç yapmadım. Şimdi heves ettim hürrem yapayım dedim olmadı saçım koyu geldi. Yani yakışacakmı onu da bilmiyorum cnm. Ve çok kararsızım. Püüfff yani böyle cnm. Az turunculuk çekilir ama 2-3 boyama tecrübemde hoş sonuç almadığım için korkuyorum hayal kırıklığı olurmu diye. Saçlarımı açık ve tek renk görmek istiyorum artık. Markette bulamadım bugün palette açıcı. yarın aramaya devam. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için cnm.

rezzancım zaten tek renk istiyorum diyorsun tabi kademe kademe açıcaksın ozaman başka çaaresi yok zaten kuaföre gidiyosun bir seferde açıyo tam açıyo saçıda yakıyo..emin ol saçın yıpranmaz benimki yanmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…