• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
498
47
kk değerli üyeleri,
bu sayfada saç rengimizi değiştirmek konusundamerak ettiklerimizi soralım bilgilerimizi paylaşalım,tecrubeli arkadaşlarımızdan bilgiler edinelim..
benim saçım yaklaşık 2 yıldır bakır kahve kzıldı,ve artık değiştermeyi düşündüm ve araştırmalar yaptım..kendi deneyimimi paylaşayım sizlerle..saçım sadece boyalıydı çok yıpranık değildi..

ilk açışım palette yoğun renk açıcı ile

ikinci kez açtım bir kaç gün sonra koleston yoğun renk açıcı ile..ve istediğim tonu yakaladım..

iki yıldır aynı boyayı kullanıyorum fakat kızıl bakır renkler çabuk aktığından..sadece dibe değil her ay tüm saçımı boyadığımdan..ikinci açmamdada saçımın çok uçlarında turunculuk kaldı....

kuaföre gittim danışmak için ve 30 yıllık burada iyi bilinen tecrubeli bir kuaför...
uçları açmak için daha yüksek volüm kullanmak gerektiğini aççı olarak ve bunun yıpranmaya neden olabileceyini söyledi kendisi..
saçlarımı kontrol etti ve hiçbir yanma ve yıpranma olmadığını uçlarını kestirmemi tavsiye etti ve tavsiyesine uydum...
loreal 7 kumral rengine boyanmış...

gayet başarılı olmuş,
son eklediğin resim çok yakından onu biraz daha uzaktan çekebilir misin
rengi tam anlaşılmıyor böyle

$nti 343.jpg uazktan.....

Son düzenleyen: Moderatör:
kk değerli üyeleri,
bu sayfada saç rengimizi değiştirmek konusundamerak ettiklerimizi soralım bilgilerimizi paylaşalım,tecrubeli arkadaşlarımızdan bilgiler edinelim..
benim saçım yaklaşık 2 yıldır bakır kahve kzıldı,ve artık değiştermeyi düşündüm ve araştırmalar yaptım..kendi deneyimimi paylaşayım sizlerle..saçım sadece boyalıydı çok yıpranık değildi..
Eki Görüntüle 277691 bu saçımın ilk rengi
Eki Görüntüle 277692 ilk açışım palette yoğun renk açıcı ile
Eki Görüntüle 277693 ikinci kez açtım bir kaç gün sonra koleston yoğun renk açıcı ile..ve istediğim tonu yakaladım..
iki yıldır aynı boyayı kullanıyorum fakat kızıl bakır renkler çabuk aktığından..sadece dibe değil her ay tüm saçımı boyadığımdan..ikinci açmamdada saçımın çok uçlarında turunculuk kaldı....
kuaföre gittim danışmak için ve 30 yıllık burada iyi bilinen tecrubeli bir kuaför...
uçları açmak için daha yüksek volüm kullanmak gerektiğini aççı olarak ve bunun yıpranmaya neden olabileceyini söyledi kendisi..
saçlarımı kontrol etti ve hiçbir yanma ve yıpranma olmadığını uçlarını kestirmemi tavsiye etti ve tavsiyesine uydum...
Eki Görüntüle 277695 bu son hali..loreal 7 kumral rengine boyanmış...

merhaba canım su an tam olarak ıstedıgım renk 3.fotograftaki saç rengin sacım su anda sıyaha yakın kahve 1yıl once kollestonun cikolata kahvesıne boyamıstım sıyah gıbı durdu kı zaten sacımın orjınal rengıde kahvenın en koyu tonu ama cıkolata kahve yapmadan once sacımın dıp kısımdan 4parmak asagısından ıtıbaren sarıya yakın bı renktı uzun ugraslardan sonra elde edebıldıgım o rengıde kolleston ask alevınden lorıal ve dıgre markaların sarı tonlarıyla acmaya calısarak yapmıstım sonuc vahımdı sonra palette IL1 ile acabıldım onun uzerıne cıkolata kahve yapmıstım yaklasık 2ay oncede kollestonun kumral ve kahve karısımıydı sızce 3.fotograktakı renk tonunu nasıl yakalayabılırım

canım saçların uzunsa 2 kutu açıcı kullanmanı tavsiye ediyorum..palette yoğun renk açıcı ile alde ettim..dediğin rengi...tahminim saçın 2 uygulamada o tonlarda olur...
omuz hizasından uzunsa 2 kutu almalısın..düzgün bir dağılım elde edebilmek için..açtıktan sonra..Eki Görüntüle 277710 $34516_kucuk.jpg bu tonlarla boyarsan istediğin rengi yakalayabilirsin..biraz zahmet istiyor ama gerçekten değişim istiyorsak depğer bence..

canım saçların uzunsa 2 kutu açıcı kullanmanı tavsiye ediyorum..palette yoğun renk açıcı ile alde ettim..dediğin rengi...tahminim saçın 2 uygulamada o tonlarda olur...
omuz hizasından uzunsa 2 kutu almalısın..düzgün bir dağılım elde edebilmek için..açtıktan sonra..Eki Görüntüle 277710 Eki Görüntüle 277711 bu tonlarla boyarsan istediğin rengi yakalayabilirsin..biraz zahmet istiyor ama gerçekten değişim istiyorsak depğer bence..

cok tesekkur ederım canım zaten ıstedıgım renk fındık kabugu yazınca gorsellerde cıkan jennıfer lopezın sac rengı umarım rengı yakalayabılırım pekı kuafore gıtsem bı seansta o rengı yakalayabılırler mı bıraz sabırsızım da:1:

cok tesekkur ederım canım zaten ıstedıgım renk fındık kabugu yazınca gorsellerde cıkan jennıfer lopezın sac rengı umarım rengı yakalayabılırım pekı kuafore gıtsem bı seansta o rengı yakalayabılırler mı bıraz sabırsızım da:1:
işinin ehli bir kuaföre gidersen yakmadan açarsa..tekrar boyaması gerekir oda iki yada 3 işlem yapmak durumunda..omuz hizasından uzunsa 150 yi bulur fiyat ıda..

işinin ehli bir kuaföre gidersen yakmadan açarsa..tekrar boyaması gerekir oda iki yada 3 işlem yapmak durumunda..omuz hizasından uzunsa 150 yi bulur fiyat ıda..

peki senin tavsiyen ne iyi bi kuaför burada bulabılır mıyım bılmıyorum

boya açıcıyı evde kendinmi uyguladın .
benim sçımda siyah renk ve çikolata kahveyapmak istiyorum .çok yıpranır boya açıcıyla diyo kuaför
napcam blemedim .bi akıl verin bana da....
lüüüütttttffffffffffffeeeeeeeennnnnnnnnn
:25:

benim sçımda siyah renk ve çikolata kahveyapmak istiyorum .çok yıpranır boya açıcıyla diyo kuaför

palette ve lorealin volümü düşük saçın ne durumda benim saçımda yanlızca boya vardı iki yıldır hiç yıpranmadı açıldığında...

$ashley-simpson.jpg

yüklendimi bilmiyorum resim ama bu renk hangi boyayla elde edilebilir? saçlarım şuan patlıcan moru altındada platine yakın sarı renk var açıcıyla açtığım... patlıcan morunu sarının üstüne tek bir kez yaptım. mordan nasıl kurtulabilirim ve yukarıdaki rengi hangi boyayla elde edebilirim. yardımlarınız için şimdiden tşkler

Eki Görüntüle 277801

yüklendimi bilmiyorum resim ama bu renk hangi boyayla elde edilebilir? saçlarım şuan patlıcan moru altındada platine yakın sarı renk var açıcıyla açtığım... patlıcan morunu sarının üstüne tek bir kez yaptım. mordan nasıl kurtulabilirim ve yukarıdaki rengi hangi boyayla elde edebilirim. yardımlarınız için şimdiden tşkler

süper bi renk ya bu tonları cok sevıyorum kızıl ve koyu tonları sadece palette yogun renk acıcıyla acabılmıstım ben

valla sacın su anda ne durumda bılmıyorum canım ama kuaforlere her zaman guven olmuyo bazen rant saglamak ıcın soyluyo olabıyolar ben kendım acmstım hatta 1ay ıcınde 5kez boyadım yıpranmadı

canım bir kez açarsan sanırım boya akıcaktır zeminin açıkmış zaten..açık zemin üstüne yapılan boya yıkamayla bile akıyor...

palette ve lorealin volümü düşük saçın ne durumda benim saçımda yanlızca boya vardı iki yıldır hiç yıpranmadı açıldığında...

saçımı loreal castig koyu kestane ile boyuyorum siyaha yakın parlak bir renk.dolayısıyla da korkuyorum açmaya kuaför çok yıpranır diyo kafam karıştı öneri bekliyorum
:14::14::14::14::14:

valla sacın su anda ne durumda bılmıyorum canım ama kuaforlere her zaman guven olmuyo bazen rant saglamak ıcın soyluyo olabıyolar ben kendım acmstım hatta 1ay ıcınde 5kez boyadım yıpranmadı

haklısın zaten bu konuda güvenemedim bi türlü içime sinmiyo saçımı da hep kendi rengine boyadım.(loreal casting koyu kestane) bu zamana kadar sıkıldım artık bu renkten.
çikolata kahve falan yapmak istiyorum

kızlar merhaba yardımcı olursanız cok sevınırım.. benim şaçlarım rofleliydi, dun koleston acık kahveye boyadım biraz koyu oldu bugun beyaz sabunla yıkadım ama cok akmadı sizce acılırmı saclarım ve acılırsa nasıl olur

Bende saçlarımı palette sıcak çikolataya boyadım ama kopkoyu bir kahve oldu. Hiç ışıltısı yok içinde. Biraz akmasını bekliyorum sonra eski rengim olan palette bronz kahveye boyamayı düşünüyorum.

Back