Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak acilll

Twinmom59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
5
0
34
Kızlar merhabalar ben bugün saçımı açtım üzerine palette 10.0 boyadım sonuç iğrenç bir çiğ sarı nasıl düzeltilir bu saç not:koyultmak istemiyorum
Screenshot_20201210-213819.png

Evde neden açmaya çalıştınız ki?Keşke bildiğiniz iyi bir kuaföre gitseydiniz.

Açtığınız saça direk açık sarı boya ile kapatamazsiniz daha çok turuncu ya döner onun için 10.0 ile 8.1 yani küllü kumral karistirmaniz gerekiyor  🌺❤️10.0 içine 8.1 den yarm parmak boyunda ekleyip karıştırın ama 8.1 oksidani ile karıştırın birazda saç kremi ekleyin ki daha parlak ve canlı dursun boya

Açtığınız saça direk açık sarı boya ile kapatamazsiniz daha çok turuncu ya döner onun için 10.0 ile 8.1 yani küllü kumral karistirmaniz gerekiyor  🌺❤️10.0 içine 8.1 den yarm parmak boyunda ekleyip karıştırın ama 8.1 oksidani ile karıştırın birazda saç kremi ekleyin ki daha parlak ve canlı dursun boya
Bu dediklerinizi yaptığımda saçım tam olarak nasıl bi renk olacak ve bu turunculuk düzelecek mi

Ya bana bildirim gelmiyor yeni üye oldum bilmiyorum nasıl açılıyor bildirim tesadüfen gördüm cevapları

Bu dediklerinizi yaptığımda saçım tam olarak nasıl bi renk olacak ve bu turunculuk düzelecek mi
Evet turunculuk kapansın diye söyledim zaten cnm kuaförüm saçınız koyu olmaz saadece istediğiniz rengi alması için 8.1 açık kumral küllü demek

X