merhaba canım saçların çok parlak görünüyor bence hiç açma saçlarını yıpratırsın...ve yıpranıncada kesmek zorunda kalırsın..benimde saçlarım siyah her açtığımda yıprandı ve sonu hep kestirmek oldu..bence böyle çok hoş görünüyo:)
Açtığında nasıl bi renk oldu?
Üzerine istediğin renk tutmuş muydu?
ben loral performance küllü kumral ultura açıcıyla açtım..güzel bi kumral tonu oldu ama saçımın parlaklığı ve canllığı gitti.dipten siyahlar çıkınca tekrar aynı boyayla boyadım tüm saçımı ama çok yıprandı ve kestirdim..ama rengi güzel olmuştu..
Saçım çok uzun olduğu için tedirginim fazla yıpranma ve kopma olur diye.
Aslında istediğim renk lacivert yani yine koyu bi renk acaba açmasam da üstüne boyasam bikaç boyamada laciverti elde edebilir miyim?
Yoksa siyahlar durduğu sürece ne kadar boyarsam boyayayım siyah ton mu hakim olur saça :/
Kuaför yolları görünecek yani bana
Bi süre boyamadığımda saçım baya açılıo kahverengi-turuncu gibi bi renk oluo acaba o zaman tutar mı lacivert?
saçının tonunu açmak için kepek şampuanıyla yıkayıp bol kremleyebilirsin
ayrıca saça yaptığın bakım yağları boya akıtır
özellikle zetyinyağına katacağın çam terebentin epey akıtır boyayı
ben şampuanıma katıyorum terebentini
ve çikolata kahve sarı yansımalı kumrala kadar açılıyo 1 ay içinde
böylece siyahı soldurmuş olursun açıcı sakın yapma
koyu kahveden açıcıcı sonucunda yanmış lastikleşmiş kopan
saçlarla başbaşa kaldım kestrmek zorunda kaldım
bu söylediklerim açıcı gibi anında etki etmez ama
sabırsızlığın sonu da iyi olmuyo malesef
Kuaför oryal kullanacak büyük ihtimalle ve sonuclari deymil'in yazdigi gibi olacak. Aslinda bastan bulasmayacaktin siyaha, ilk boyadiginda iyi, güzel, yakisiyor falan ama iste sIkIldiginda bir sürü dert. Ben hala kurtulmaya calisiyorum, 3 defa acmama ragmen uclar diplere göre daha koyu ve cok yiprandi saclarim. Bence sen simdilik vazgec bu isten, bir süre idare et bu saclarla. Bu sürede sabunla iyice akit saclarindaki boyayi, acildigi zaman belki tutabilir lacivert..
Siyah az da olsa açılsa yeter zaten bana saçlarım ince telli korkuyorum açmaya bunları yapayım teşekküler.
Saçım bu renk:
Eki Görüntüle 213715
Bu da olmasını istediğim renkler:
Eki Görüntüle 213716 Eki Görüntüle 213717
canım sen bahsettiklerimi1 ay kulan sonra
en açık sarı boyayı al 1 kutu en açık oksidasyon kereminden de
2 kutu kat boya saçını diplere değdirmeden o rengi baya kıracak zaten
en azından mavi yansıman daha net olur
sonra maviye boyadığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?